Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Săptămâna Europeană a Competențelor Profesionale

Începând cu anul 2017, Nestlé România sărbătorește alături de partenerii „Alliance for YOUth” Săptămâna Europeană a Competențelor Profesionale.

Săptămâna Europeană a Competențelor Profesionale reprezintă o excelentă oportunitate de a dobândi, dezvolta și utiliza abilități și competențe prin intermediul educației și formării profesionale. Dobândirea acestor abilități nu doar că va facilita accesul către locul de muncă mult dorit, dar va și conduce către dezvoltarea spiritului antreprenorial și posibilitatea urmării unei cariere atractive și potrivite perfecționării abilităților tinerilor.

Participarea în cadrul acestui eveniment se încadrează într-un obiectiv global, Nestlé angajându-se ca până în 2030 să ajute 10 milioane de tineri din întreaga lume să aibă acces la oportunități economice și de carieră. Astfel, Nestlé România și Alianța pentru Tineret, prin workshop-urile dedicate studenților și proaspeților absolvenți, le asigură acestora abilitățile cheie necesare unei tranziții ușoare între facultate și o piață a muncii într-o rapidă schimbare, dezvoltând atât competențele profesionale, cât și cele personale.

prima-saptamana-th.jpg

În perioada 20-24 noiembrie 2017, Nestlé România a sărbătorit prima ediție a Săptămânii Europene a Competențelor Profesionale, alături de Catalyst, Chep și Nielsen.

saptamana-competentelor-editia-doi-th.jpg

În săptămâna 5-9 noiembrie 2018, Nestlé și Alianța pentru Tineret au sărbătorit pentru a doua oară Săptămâna Europeană a Competențelor Profesionale.