Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Oportunități

 

Politica Nestlé este de a recruta și promova oamenii printr-un proces profesionist și constant, reflectând angajamentul companiei față de principiile de angajare a celor mai buni candidați și de asigurare a echității în procesul de recrutare.

Nestlé favorizează o politică de angajare pe termen lung, oferind un mediu de lucru care protejează sănătatea și bunăstarea angajaților în conformitate cu cele mai înalte standarde posibile de siguranță, igienă și securitate. 

Știm că succesul companiei se bazează pe oamenii săi și, de aceea, politica Nestlé este de a angaja personal cu atitudini și abilități profesionale care să le permită dezvoltarea unei relații durabile cu compania. Acest lucru depinde de capacitatea sa de a atrage, reține și dezvolta angajații care au capabilitatea de a-i asigura o creștere continuă.

Prin urmare, standardul esențial pentru recrutare este reprezentat de potențialul pentru dezvoltare profesională. Recrutorii Nestlé acordă o atenție deosebită potrivirii dintre atitudinile și valorile personale ale candidaților și cultura companiei. În plus, este observată și dorința candidaților de a adera la Principiile de Management și Leadership ale companiei, precum și la Principiile Nestlé de Conduită în Afaceri.

Pentru a aplica la una dintre pozițiile disponibile, te rugăm să accesezi siteurile de recrutare bestjobs.eu și ejobs.ro. Dacă ești interesat de o poziție de traineeship, poți aplica pe site-ul hipo.ro.

 

Notificare privind confidențialitatea și protecția datelor personale ale candidaților.