Sort by
Sort by

Intrebari frecvente

1. Cine va avea acces la CV-ul meu?
Cv-ul tau va putea fi vazut doar de  catre  persoana care se ocupa de recrutare si de catre managerul direct, responsabil pentru fiecare pozitie vacanta.

2. Daca nu exista nicio pozitie vacanta de care sunt interesat, pot sa aplic spontan?
Sigur. Platforma de eRecruitment permite incarcarea CV-urilor si aplicarea spontana.

3. Ce beneficii ofera Nestlé Romania?
Ca si angajat al Nestlé Romania, vei face parte dintr-o companie cu valori puternice si istorie indelungata, o companie care intelege nevoia de instruire continua a angajatilor sai, care ofera conditii de lucru sigure si care are o politica de beneficii in permanenta adaptare cu tendintele de pe piata.

4. Ce  oportunitati de Dezvoltare a Carierei ofera Nestlé Romania?
Cariera si planurile de succesiune sunt discutate regulat si transpuse in promovari, schimbari laterale de cariera, alternarea posturilor, organizarea grupurilor operative si implicarea in proiecte. Expatrierea catre alte companii operationale Nestlé ofera angajatilor Nestlé Romania noi oportunitati de cariera.

5. Ofera Nestlé posibilitatea unei cariere internationale?
Da. Nestlé este liderul mondial pe piata produselor alimentare. Nestlé opereaza in peste 100 de tari, prin urmare exista oportunitati pentru angajatii Nestlé de a-si dezvolta o cariera internationala. Nestlé Romania are peste 10 angajati expatriati sau trimisi in diferite misiuni internationale.

6. De ce Nestlé si nu alte companii?
Pentru ca:
  • Vei lucra pentru prima companie specialista in nutritie, sanatate si wellness 
  • Vei interactiona cu profesionisti din intreaga lume
  • Vei avea ca Motto: "Good Food, Good Life"
  • Vei participa la misiuni si proiecte internationale