Utilizarea de ingrediente naturale

Angajamentul nostru: Sa simplificam lista noastra de ingrediente si sa eliminam colorantii artificiali

Noile generatii de consumatori asteapta tot mai multe garantii cu privire la compozitia alimentelor pe care le cumpara, iar noile tendinte in materie de sanatate au marit cererea privind transparenta, autenticitatea si valoarea mai ridicata a ingredientelor.

Progresele inregistrate pana in prezent

Pentru a raspunde noilor asteptari ale consumatorilor cu privire la alimentele si bauturile produse de noi, ne-am transformat portofoliul prin abordarea intitulata „Kitchen Cupboard”, care se axeaza pe utilizarea de ingrediente naturale familiare care pot fi recunoscute, cum ar fi legume, condimente, plante si fainuri. De asemenea, „Kitchen Cupboard” urmareste simplificarea listei de ingrediente, cresterea continutului in legume si cereale integrale si reducerea continutului de sare si zahar al alimentelor si bauturilor pe care le producem.

Completam aceasta abordare prin accelerarea eliminarii aditivilor, aromelor si colorantilor artificiali si prin furnizarea de informatii transparente si usor de inteles cu privire la utilizarea lor.

Obiectivele noastre pentru 2020

Pana in 2020: Eliminarea tuturor colorantilor artificiali din produsele noastre.

Pana in 2020: Continuarea eliminarii ingredientelor nefamiliare.