Sort by

Medii alimentare sanatoase

Angajamentul nostru: Colaborarea cu parteneri pentru promovarea unor medii alimentare sanatoase

Prin extinderea abordarii holistice a alimentatiei, sanatatii si bunastarii pana la punctul de vanzare, dorim sa crestem numarul de parteneriate cu retaileri si profesionisti in domeniul alimentar, din diferite regiuni, pentru a permite mediilor respective sa inspire obiceiuri alimentare si stiluri de viata mai sanatoase persoanelor si familiilor.

Progresele inregistrate pana in prezent

Dorim sa ne sporim cunostintele si practicile actuale la nivel de puncte de vanzare, prin stimularea strategiilor vanzatorilor en-detail cu privire la un trai sanatos. Programele derulate in magazine vor fi definite prin colaborari pe termen lung cu partenerii nostri strategici din sectorul vanzarilor en-detail, pentru ca acestia sa isi adapteze propriile strategii si medii si pentru a ajuta permanent persoane si familii sa aleaga mai usor produsele mai sanatoase.

Aceste programe pot include initiative precum promovarea alimentatiei si stilurilor de viata mai sanatoase pe parcursul intregii vieti, a cosurilor de cumparaturi mai sanatoase, atat in magazine, cat si online, a alegerilor mai sanatoase la casele de marcat, pranzurilor mai sanatoase, protectiei pielii, obiceiurilor corecte de dormit si a comunicarilor responsabile de marketing adresate parintilor si persoanelor care au copii in ingrijire.

Asa cum facem ca magazinul sa devina un loc care inspira o cultura a preventiei si indeamna persoane si familii sa se indrepte treptat catre obiceiuri si moduri de viata mai sanatoase, vom elabora si o metodologie care poate fi extinsa pentru a implica si alti parteneri.

Obiectivul nostru pentru 2020

Pana in 2020: Vom colabora cu vanzatorii en-detail si profesionistii din domeniul alimentar pentru a incuraja mediile care promoveaza regimuri alimentare si stiluri de viata mai sanatoase.