Implicarea furnizorilor

Angajamentul nostru: sa implicam furnizorii, in special pe cei din agricultura

 

Cea mai buna ocazie pentru noi de a reduce folosirea apei consta in combaterea efectelor lanturilor noastre de aprovizionare din agricultura. Sunt posibile reale imbunatatiri in ceea ce priveste consumul si economia de apa, prin introducerea unor tehnici mai bune la nivel de exploatatii agricole.

Rezultate obtinute pana acum

Acordam prioritate instruirii fermierilor in ceea ce priveste utilizarea apei, calitatea apei si umezeala din sol. Echipele noastre de cercetare-dezvoltare sprijina selectia si propagarea arborilor de cacao si de cafea rezistenti la seceta. Prin Initiativa pentru o agricultura durabila la Nestlé (Sustainable Agriculture Initiative at Nestlé – SAIN), organizam ateliere regionale pentru fermieri pe tema provocarilor principale in domeniul gestionarii apei, incluzand subiecte precum rezistenta la seceta si inundatii, tratarea apelor uzate si a deseurilor organice si metode pentru realizarea de culturi intensive. Ne aflam in plin proces de implementare a planurilor de masuri in domeniul gestionarii apei, pentru cafea, zahar, lapte, orez si cereale din zonele cu deficit de apa.

Obiectivul nostru pentru 2020

Pana in 2020: Implementarea tuturor planurilor de masuri stabilite in vederea imbunatatirii gestionarii apei in lantul nostru de aprovizionare din amonte, pentru cafea, zahar, lapte si cereale din locatii de prioritate majora.