Transmite-ne ingrijorarile tale

Principiile Nestlé in conduita de afaceri reflecta angajamentul nostru pentru o cultura puternica de conformitate ca baza non-negociabila a modelului nostrum de business. Mai presus de cuvinte, actionam intotdeauna principiile noastre si suntem pregatiti sa facem tot ceea ce este necesar astfel incat compania noastra sa fie condusa in acord cu acestea. Cu ajutorul tau putem sa sustinem aceasta misiune.

Sistemul de raportare “Transmite-ne ingrijorarile tale”, iti asigura tie si tuturor partilor externe interesate un canal dedicat de comunicare pentru a raporta potentiale situatii de non-conformitate cu Principiilor Nestlé in conduita de afaceri.

IMPORTANT:

Ingrijorarile legate de produsele sau serviciile noastre trebuie raportate separat, respectiv prin formularul nostru de contact sau sunandu-ne la numarul de telefon 0800.863.7853 (linie telefonica gratuita 24h/7).

Cum raportezi o posibila situatie de non-conformitate?

Serviciul de raportare este valabil in orice moment al zilei (24/7, 365 zile pe an).

  1. Poti alege sa folosesti fie un formular online, fie apeland numarul de telefon gratuit unde poti lasa mesajul tau. Pentru ambele optiuni, sesizarea ta va fi tratata cu cea mai mare atentie.

         Prin formularul online de pe acest website
       
  2. In ambele cazuri de mai sus, vei primi un numar individual de sesizare. Te rugam sa-l notezi si sa il pastrezi pentru referinte ulterioare.
  3. Acest numar individual reprezinta cheia ta personala pentru sistemul de raportare “Transmite-ne ingrijorarile tale” si catre sesizarea pe care ai trimis-o. Iti permite sa urmaresti progresul incidentului raportat si iti poate oferi informatii suplimentare. Ti se va cere sa introduci acest numar de fiecare data cand vei accesa sistemul.
  4. Tratam cu seriozitate toate ingrijorarile si luam masurile corespunzatoare pentru fiecare raport. Te vom tine la curent cu progresele rezolvarii lor pe tot parcursul procesului.
  5. In orice moment te poti intoarce pe site si poti urmari progresele facute de noi in privinta raportului tau folosind numarul individual de sesizare.
  6. La Nestlé, vrem sa imbunatatim continuu sistemul de raportare “Transmite-ne ingrijorarile tale” si ne rezervam dreptul sa facem modificari in viitor.