Sort by
Sort by

Lucrul la Nestlé

banner_working_nestle
O comunitate care împărtășește o viziune comună
La Nestlé credem că industria alimentară este suficient de puternică pentru a crește calitatea vieții pentru toată lumea. Ghidați de acest scop, ne propunem să depășim barierele în ceea ce privește produsele alimentare, băuturile și produsele pentru o

Angajații noștri fac toate aceste lucruri posibile. Aceștia se află în spatele forței brandului nostru, calității produselor noastre și viitorului afacerii noastre. Ideile și eforturile lor ne motivează să ne depășim limitele, conduc la inovație și ne ajută să ne îmbunătățim continuu, să livrăm și să reușim.

Descoperă cum poți contribui și tu la modelarea viitorului nostru și contribui la crearea unui impact, în fiecare zi.

Inovație, provocare și generare de schimbare
Când te alături Nestlé, te alături unui mediu de lucru colaborativ, agil, care te provoacă să gândești dincolo de limite și care încurajează inovația și spiritul antreprenorial. De asemenea, devii parte a unei culturi Nestlé, în care respectul este profund înrădăcinat și în care ești motivat să experimentezi și să înveți din greșeli. La Nestlé, ne așteptăm să ieși din zona ta de confort. Aici vei dobândi suficientă încredere pentru a inova, a răspunde în fața provocărilor și a produce o schimbare. Vocea ta este importantă pentru noi și are un impact real, deoarece, în urma experienței, am învățat că împreună putem realiza mult mai multe lucruri decât pe cont propriu.
working_colleagues
Găsește un loc în care să poți învăța, dezvolta și crește

Prezenți în aproape 190 de țări, îți oferim o platformă globală în care poți învăța, crește și dezvolta la potențialul tău maxim.

Anvergura afacerii noastre oferă numeroase oportunități de carieră la nivel Mondial pentru diferite mărci și produse, precum și posibilitatea de a învăța din paleta largă de competențe și experiența de lucru a colegilor tăi. Noi te provocăm și te încurajăm să devii cea mai bună versiune a ta.

Fii curios, flexibil și dornic să înveți lucruri noi.

colleagues_coffee_0
Adu o contribuție portofoliului nostru remarcabil

Cel mai probabil ești deja familiarizat cu unele dintre mărcile sau unitățile noastre comerciale. Portofoliul nostru acoperă aproape fiecare categorie de produse alimentare și băuturi și sperăm că printre acestea, vei găsi și preferatele tale.

colleagues_preparing_food
Cum să ai impact
Credem în puterea „binelui” pentru a îmbunătăți calitatea vieții. Având aceasta viziune la baza angajamentului nostru, folosim prezența noastră globală, resursele și expertiza pentru a contribui la un viitor mai sănătos atât pentru oameni, cât și pentru planetă. Te vei alătura unei companii care se angajează să aibă un impact pozitiv.
recycle_cartons

Beneficii

Când te alături Nestlé, te vei bucura de o gamă de produse, servicii și beneficii atractive pentru angajați:

 • Salarii competitive
  Ne angajăm să le oferim angajaților noștri oportunități de creștere și dezvoltare, recunoaștere pentru contribuțiile lor, salarii competitive, remunerație variabilă și beneficii. Angajații pot beneficia, de asemenea, de planuri de economii, asigurări, împrumuturi și produse Nestlé cu discount sau gratuite.
  Drinking_coffee
 • Oportunități specifice locației
  Mediile noastre de lucru variază foarte mult, astfel încât, în funcție de locul de muncă și de locația ta, poți beneficia de oportunități de lucru flexibile, programe de voluntariat, posibilitatea de a aduce un animal de companie la locul de muncă și multe altele.
  Team_meeting
 • Mobilitate internațională
  Oferim oportunități de dezvoltare a carierei în diferite țări din întreaga lume. Mobilitatea globală joacă un rol important în dezvoltarea talentului Nestlé și a brandurilor noastre.
  Achievement
 • Sănătatea și bunăstarea la locul de muncă
  Programele noastre de sănătate pentru angajați includ o abordare holistică pentru a susține dezvoltarea ta și menținerea unui stil de viață sănătos, prin controale medicale pentru sănătatea fizică și mintală, asistență medicală, cafenele, centre de fitness la fața locului, dar și activități sportive și alte activități.
  Lunch_time
 • Asistență pentru angajați
  Mai mult ca niciodată, este important să fii susținut profesional și emoțional în timp ce lucrezi. Oferim acces la programe de mentorat și coaching pentru a te ajuta să avansezi profesional, dar și programe de sprijin pentru sănătatea mintală, având consilieri confidențiali care să te ajute la nevoie .
  Sharing_work
 • Concediu parental
  Cu un minim de 18 săptămâni de concediu parental plătit pentru îngrijitorul principal, plus posibilitatea de extinde perioada de concediu, noua viață de familie poate avea un start fericit. În funcție de locația de lucru pot exista beneficii și resurse suplimentare, cum ar fi spații dedicate pentru alăptare sau creșe și centre de zi pentru copii.
  mother_school

La Nestle, mi s-a oferit oportunitatea de a-mi urma visul în carieră, acela de a face parte din echipa de marketing prin Programul de mentorat al companiei. Mentorul meu m-a ghidat și m-a inspirat să devin mai bună în meseria mea. Acest program reprezintă o oportunitate foarte bună pentru a progresa din punct de vedere profesional. Mi-a oferit și un plus de claritate în ceea ce privește viitorul meu în companie. Provocările, posibilitățile nelimitate și șansa de a descoperi ce pot face cu ajutorul mentorului meu, dar și recompensele, nu au fost niciodată mai mari! M-au motivat să devin cea mai bună versiune a mea.

Am avut roluri diferite în ultimii ani. De la contribuitor individual la Responsabil Suport Decizional pentru industria F&B, Nestlé se asigură întotdeauna că învățăm lucruri noi.

Ceea ce îmi place cu adevărat la Nestle sunt numeroasele oportunități asigurate de job-ul meu – oportunitatea de a mă conecta cu oamenii, oportunitatea de a învăța, de a crește și de a mă dezvolta și oportunitatea de a fi recunoscut pentru contribuțiile aduse.

Află mai multe despre