Sort by

Actualizare referitoare la situația din Rusia și Ucraina

Pe măsură ce războiul se dezlănțuie în Ucraina, activitățile noastre în Rusia se vor concentra pe furnizarea alimentelor esențiale, precum hrana pentru sugari și alimentația medicală de bază – fără a obține profit. Această abordare este în concordanță cu scopul și valorile noastre și susține principiul asigurării dreptului de bază la hrană.

În continuare, suspendăm branduri renumite aparținând Nestlé, precum KitKat și Nesquik, printre altele. Am oprit deja importurile și exporturile neesențiale în și din Rusia, am oprit orice publicitate și am suspendat toate investițiile de capital din această țară. Desigur, respectăm pe deplin toate sancțiunile internaționale împotriva Rusiei.

Deși nu ne așteptăm să facem profit în țară sau să plătim taxe aferente în viitorul apropiat în Rusia, orice profit rezultat în această perioadă va fi donat organizațiilor de ajutor umanitar.

Aceasta se adaugă sutelor de tone de alimente și asistență financiară semnificativă la care am contribuit deja pentru a sprijini oamenii din Ucraina și refugiații din țările vecine. Aceste eforturi vor continua. 

Suntem alături de poporul ucrainean și de cei 5.800 de angajați Nestlé de acolo.