Sort results by
Sort results by

Comunicat de presă iunie 2020 | Nestlé

În contextul informațiilor apărute în spațiul public cu privire la Bălan Alexandru, cunoscut sub numele „Colo” în mediul online, compania Nestlé reiterează faptul că respectă principiile de conduită profesională în orice relație care privește brandurile sau compania ca atare. Nestlé a luat cunoștință recent de mesajele vulgare exprimate public de Bălan Alexandru „Colo” și își manifestă regretul cu privire la orice colaborare anterioară încheiată în mod indirect, dar și dezacordul ferm cu privire la orice acțiune sau mesaj care contravine valorilor sale fundamentale.

Compania Nestlé nu desfășoară în prezent nicio colaborare directă sau indirectă cu Alexandru Bălan și exclude orice fel de colaborare viitoare, refuzând orice asociere cu persoane sau instituții care adoptă sau promovează un comportament jignitor, periculos sau care contravine drepturilor fundamentale ale omului. Colaborarea cu orice tip de media a cărei strategie pentru a atrage audiența se bazează pe teme precum violența sau comportamentele ofensatoare contravine politicilor și valorilor profunde ale companiei. Nestlé susține parteneriatele ale căror obiective vizează construirea unui viitor mai bun, sau ale căror acțiuni respectă norme clare de bune practici și conduită morală.

Valorile companiei Nestlé sunt adânc înrădăcinate în respectul puternic pentru oamenii din comunitățile în care își desfășoară activitatea. Încă de la fondarea companiei, în 1866, corectitudinea, onestitatea și grija pentru oameni și familiile lor au stat la baza tuturor acțiunilor Nestlé. Acestea se aplică în cazul tuturor categoriilor și brandurilor companiei și pornesc de la modul în care aceasta își desfășoară activitatea și până la modul în care comunică.