Sort by

Dozele zilnice de optimism, servite ireprosabil

Trei aparate cu un design inconfundabil si o sursa online de optimism, cu livrare acasa. Nestlé iti prezinta sistemele de bauturi NESCAFÉ Dolce Gusto®.: trei modele diferite, stilate si aducatoare de bun gust, in fiecare zi. Indiferent daca alegi jucausul Piccolo, stilatul Melody sau avangardistul Circolo, vei primi un aparat care stie sa iti aduca cele mai bune bauturi, acasa.

Cate gusturi, atatea optiuni.

Pentru ca experienta NESCAFÉ Dolce Gusto® sa fie completa, iti punem la dispozitie o gama variata de arome, astfel incat, oricare ti-ar fi preferintele, vei gasi bautura perfecta. Partea si mai buna este ca nu trebuie sa le cauti, pentru ca le ai pe toate la indemana, in webshop. Aici vei descoperi toate aromele si toate accesoriile care completeaza sistemul NESCAFÉ Dolce Gusto® , usor de cumparat, asortate cu promotii valabile numai pe site si servite impreuna cu zeci de retete care te pot inspira.

Lucrurile bune nu se opresc aici: inscrie-ti aparatul pe site si, la prima comanda facuta, primesti un cadou din partea NESCAFÉ Dolce Gusto®: set de cesti pentru espresso!

Asa ca intra acum in webshop, alege-ti dozele de optimism, primeste-le acasa si lasa-ti aparatul preferat sa ti le serveasca in cel mai stilat mod cu putinta!