Sort by

Personalizeaza-ti fiecare zi cu NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio

Vrei sa savurezi o cafea rafinata la orice ora si sa iti surprinzi prietenii cu cele mai tari accesorii pentru prepararea cafelei?

Traieste o experienta diferita cu geniul cafelei NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio, care iti va arata cafeaua asa cum nu ai mai vazut-o pana acum.

Jucausul aparat NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio are sistem automat de oprire, asa ca tu iti vei prepara o bautura exact pe gustul tau. Seteaza nivelul de apa cu ajutorul cursorului si NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio iti va prepara o bautura ce va avea amprenta ta. Este mic, dar extrem de priceput in prepararea celor mai delicioase bauturi, aşa ca va deveni aliatul tau pentru zile pline de inspiratie.

Tot ce trebuie să faci este să alegi culoarea preferata pentru mdoelul tau, fie ca se asorteaza cu personalitatea ta sau cu living-ul. Nu uita de accesoriile potrivite! Acum, iti poti achizitiona 15 noi accesorii pentru a prepara o cafea perfecta pentru tine si prietenii tăi, pe site-ul www.dolce-gusto.ro. Un Cappuccino pentru prietena ta, un Latte Macchiato Caramel pentru tine şi un Espresso Intensso pentru baieţi? Ai accesoriile ideale pentru fiecare dintre bauturi, in ce culori iti doreşti.

Alege-ti si canile on the go ca să iei savoarea cafelei cu tine oriunde mergi!