Sort results by
Sort results by

Nestlé ─ Locul 4 in Topul International “Happy Trainees”

 

In urma studiului european asupra internshipurilor profesionale Choosemycompany/Happy Trainees 2017, Nestlé a intrat in Top 5, ocupand locul 4. Cu aceasta ocazie, Nestlé devine si prima companie din industria alimentara inclusa in topul international al studiului.

Clasamentul a fost publicat in luna octombrie 2017 pe siteul choosemycompany.com si in jurnalul online francez Les Echos.

Topul a fost lansat pentru prima oara in 2013 in Franta si continua sa se extinda la nivel global. Stagiari din peste 2000 de companii au participat la chestionarul din 2017, evaluandu-si stagiile prin prisma a 6 dimensiuni: cresterea profesionala, mediul de lucru stimulator, managementul, motivarea, mandria si distractia.

Nestlé Franta primeste deja de cativa ani premiul Happy Trainees, iar anul acesta au participat pentru prima data la studiu subsidiare Nestlé din alte 18 alte tari. Aproximativ 1000 de stagiari Nestlé au fost invitati sa dea un feedback online asupra experientei lor zilnice din companie. Nestlé Romania se numara printre cele 11 tari care au inregistrat o rata de participare de peste 50% din numarul total de stagiari, ceea ce ne-a adus certificarea cu premiul individual Choosemycompany/Happy Trainees. Aproape 90% dintre respondenti au spus ca ar recomanda colegilor lor efectuarea unui stagiu la Nestlé.

Suntem mandri ca tinerii ne aleg si ne bucuram ca experienta din cadrul companiei este pe masura asteptarilor lor!