Sort results by
Sort results by

Rechemare voluntara a PreNAN Stage2 400g | Nestlé

Înapoi la comunicatele de presă

 


 

 

Nestlé Romania recheama public de pe piata, in mod voluntar o cantitate limitata din produsul PreNAN Stage2 400g. Aceasta este o masura de precautie, deoarece avem cunostinta de faptul ca un numar limitat de cutii au fost etichetate incorect si contin un alt tip de formula de lapte.
 

Diferentele nutritionale dintre cele doua produse sunt mici. Totusi, acest lucru poate genera un usor disconfort gastro-intestinal de natura temporara la sugari, din cauza schimbarii formulei de lapte. Compania a informat autoritatile responsabile si lucreaza in stransa legatura cu acestea.


Produsul in cauza are urmatorul numar de lot, imprimat pe baza cutiei: 
  • PreNAN Stage 2 400g
  • Lot Nr: 63520742C1
  • Data expirarii 17.06.2018

Parintii care au achizitionat produsul cu datele de identificare de mai sus, sunt rugati sa nu isi hraneasca bebelusii cu acest produs.

Pentru inlocuirea produsului sau pentru a primi contravaloarea acestuia, va rugam sa pastrati cutia si sa ne contactati la [email protected] sau la 08008 637853 (linie gratuita, disponibila 24/7). 

Niciun alt lot de PreNAN Stage 2 sau alte produse Nestlé Nutrition nu sunt afectate.

Regretam aceasta situatie si dorim sa asiguram consumatorii ca am luat toate masurile necesare pentru a preveni acest tip de situatii in viitor.