Nestlé prezinta raportul Nestlé in societate – Creating Shared Value 2017

To Press Releases listapr. 2, 2018

În 2017, Nestlé a lansat peste 1000 de produse nutritive noi și a creat peste 41.000 de oportunități de dezvoltare și de carieră prin intermediul inițiativei Nestlé Needs YOUth. În plus, compania și-a redus emisiile de gaze cu efect de seră cu peste 30% în ultimii 10 ani. Raportul Nestlé in societate – Creating Shared Value (pdf, 15Mb) prezintă detaliat progresul companiei în ceea ce privește angajamentele-cheie.

Raportul acoperă impactul companiei asupra indivizilor și familiilor, comunităților și a planetei, sprijinind 17 obiective ale dezvoltării durabile ale ONU. Acesta evidențiază câteva dintre modalitățile în care angajații Nestlé din întreaga lume lucrează în scopul companiei de a îmbunătăți calitatea vieții și de a contribui la un viitor mai sănătos.

Ghidați de valori înrădăcinate în respect, Nestlé promovează transparența și responsabilitatea în afacerile și interacțiunile cu comunitățile în care operează. Raportul Nestlé în societate este verificat independent de Bureau Veritas.