Sort results by
Sort results by

Nestlé România sărbătorește Ziua Mondială a Apei și se alătură demersurilor internaționale de protejare a resurselor de apă | Nestlé

Înapoi la comunicatele de presă

În perioada 22 octombrie - 4 noiembrie 2015, Nestlé și Carrefour organizează campania promoțională "Cu Nestlé si Carrefour ai 3 pași câștigători pentru o alimentație echilibrată!".

Campania vine sa incurajeze consumatorii sa se informeze cu privire la alimentele pe care le achizitioneaza, sa aiba o alimentatie echilibrata si diversificata precum si un program variat de activitati fizice, foarte importante pentru un stil de viata sanatos.

In cadrul campaniei, cumparatorii Carrefour vor avea sansa sa castige peste 3000 de premii.

Prin achiziționarea de produse Nestlé din minimum 2 categorii diferite, în valoare de 35 lei, cumpărătorii câștigă garantat un premiu după casa de marcat. În plus, prin tragerea la sorți, ei au șansa să câștige o bucătărie complet utilată.

Premiile garantate constau in 400 de storcătoare citrice, 250 de căni termoizolante, 2500 de pachete de napolitane JOE, iar marele premiu intr-o bucătărie complet utilată în valoare de 5000 euro.

Pentru detalii privind promoția, consultă regulamentul disponibil la link-ul de mai jos. Regulamentul este disponibil și la Info Point în hipermarketurile Carrefour.

Citeste regulamentul >>