Sort by

Promisiunea 10: Imbunatatim continuu retetele produselor noastre

 

Imbunatatiri continue sunt facute in portofoliul nostru de produse culinare pentru a asigura un gust delicios preparatelor, respectand in acelasi timp principiile unei alimentatii echilibrate

  • Gamele noastre de produse Maggi Ideea Zilei Retete la punga si Maggi Ideea Zilei baza pentru paste contin doar ingrediente simple si cunoscute, care se regasesc in bucatarie. 
  • Alte categorii culinare Nestlé vor urma aceasta initiativa. 

Depunem toate eforturile pentru a sprijini un inceput pozitiv in fiecare zi 

  • Oferim produse Nestlé Fitness cu adaos de vitamine si minerale esentiale. Oferim produse delicioase fara gluten (Corn Flakes, Corn Flakes cu miere si arahide si Corn Flakes Choco), astfel incat si cei care urmeaza o alimentatie fara gluten sa se poate bucura de gustul delicios al cerealelor de mic dejun Nestle. 
  • Te ajutam sa ai grija de sanatatea ta cu cerealele Nestlé Cheerios Oats cu ovaz. Prin continutul de beta-glucan (un tip de fibra care se gaseste in mod natural in ovaz), cerealele Nestle Cheerios Oats contribuie la reducerea colesterolului*, atunci cand sunt incluse intr-o alimentatie echilibrata si variata. 
  • Pana la sfarsitul lui 2017 cerealele de mic dejun si batoanele de cereale nu vor contine arome artificiale. 

Oferim produse de calitate pentru momente dulci 

  • Ciocolata Nestle Dessert cu 52% cacao contine doar unt de cacao, fara alte grasimi adaugate. Se topeste usor, cu ea poti prepara deserturi delicioase sau o poti consuma ca atare. 

* Un consum zilnic de 3 g de beta-glucan din ovăz (2 porţii de cereale Nestlé CHEERIOS OATS) contribuie la reducerea colesterolului. Colesterolul crescut reprezinta un factor de risc pentru dezvoltarea bolilor cardiace coronariene.

Exploreaza si celelalte promisiuni Nestlé: