Promisiunea 3: Promovam un stil de viata sanatos pentru copii prin sustinerea si dezvoltarea unor programe specifice

 

Miscarea nationala "Si eu traiesc sanatos!”- SETS

  • Nestlé Romania este membru fondator al programului national “Si eu traiesc sanatos!” - SETS lansat in 2011 cu obiectivul de a lupta impotriva obezitatii juvenile. 
  • In miscarea nationala SETS au fost implicati de la lansare si pana in prezent peste 136 000 de copii din scolile primare, 3 000 de profesori si 252 de scoli din Bucuresti, Roman, Cluj-Napoca, Otopeni si Timisoara.  

"Impreuna crestem copii puternici!"

  • Prin intermediul campaniei “Impreuna crestem copii puternici” Nestle a venit in sprijinul parintilor din Romania cu informatii si recomandari despre deficitul de fier si anemia ferirpiva- o carenta nutritionala care afecteaza un numar mare de copii de varsta scolara. 
  • Nestlé isi aduce contributia in lupta impotriva deficientei de fier prin produsele sale imbunatatite cu fier: toate cerealele de mic dejun si batoanele de cereale pentru copii Nestle, precum si cacaua instant Nesquik Opti-Start sunt surse de fier care pot fi incluse usor in alimentatia echilibrata a copiilor, avand un gust delicios. 
  • Prin initiativele noastre vom continua sa ajutam parintii sa ofere copiilor o alimentatie echilibrata in cadrul unui stil de viata sanatos.

Exploreaza si celelalte promisiuni Nestlé: