Sort by

Imbunatatim permanent produsele pentru copii

 

Obiectivul nostru:

In desfasurare: Imbunatatim permanent produsele pentru copii, respectand criterii nutritionale stricte, cu scopul de a asigura un continut nutritional ridicat, prin folosirea de cereale integrale in produsele pentru mic dejun si in produsele cu adaos de fier.

Progresele noastre:

Pentru atingerea acestui obiectiv, retetele pentru produsele pentru copii au fost revizuite si reformulate. Cerealele integrale sunt primul ingredient in cerealele pentru mic dejun Nestlé. In prezent, cerealele pentru mic dejun si toate batoanele de cereale pentru copii reprezinta si o sursa de fier, acest fapt sprijinind angajamentul Nestlé de a lupta impotriva deficientei de fier in Romania.

Pana in 2016, 100% din cerealele pentru micul dejun si batoanele de cereale au continut mai putin de noua grame de zahar per portie, in timp ce 100% din inghetata Nestlé pentru copii are mai putin de 80 kcal per portie. Pana la finalul anului 2017, toate produsele dedicate copiilor din portofoliul de cereale Nestlé vor avea doar arome naturale.

Inghetata pentru copii este creata respectand criteriile nutritionale Nestlé. De aceea, inghetata reprezinta o alegere potrivita pentru o gustare intre mese sau un desert, respectand in acelasi timp o dieta echilibrata si un stil de viata activ.

Complexul Opti-Start din Nesquik cacao pudra este o combinatie de micronutrienti care sprijina cresterea si dezvoltarea copiilor. Nesquik Opti-Start este singurul produs cu cacao din categoria sa cu adaos de fier, contribuind la necesarul zilnic de fier si ajutand astfel in lupta impotriva deficientei de fier din randul copiilor din Romania.

In 2016, 100% din cerealele pentru micul dejun si batoanele de cereale au mai putin de noua grame de zahar per portie.