Sort by
Sort by
Resourse 2.0 cu fibre cu aroma de cafea

Dieta polimerică echilibrată și completă din punct de vedere nutrițional, hipercalorică și cu fibre; proteine 9 g / 100 ml, grăsimi 8,7 g / 100 ml, lactoză în cantitate redusă (<1,0 g / 100 ml), aport energetic 200 kcal / 100 ml, cu gust cafea. Recipient sticla de plastic 200 ml, soluție gata preparată, sterilizată UHT. 

Termen de valabilitate12 luni
Indicații de păstrareProdusul sigilat se păstrează la loc uscat și răcoros. După desigilare, produsul se păstrează la frigider și se poate utiliza în decurs de 24 de ore. Dacă este scos din ambalajul original, se acoperă bine și se utilizează în decurs de 6 ore.
IndicațiiAliment pentru regimul dietetic al pacienților malnutriți sau cu risc de malnutriție. Poate fi folosit ca unică sursă de nutriție sau pentru completarea dietei, pentru adulți și copii cu vârsta mai mare de 3 ani.
ContraindicațiiNu se administreaza parenteral (I.V.). Nu adaugati alimente sau medicamente in cazul in care produsul este administrat pe sonda.
Producător / ImportatorNestlé Franța/ Nestlé Romania SRL

 

Ingrediente

Apă, sirop de glucoză, proteine din lapte, ulei de rapiță, fibre [galacto-oligozaharide (conține lapte), fructo-oligozaharide], sucroză, minerale (citrat de sodiu, citrat de potasiu, clorură de potasiu, clorura de sodiu, oxid de magneziu, citrați de magneziu, sulfat feros, florură de sodiu, sulfat de zinc, citrați de calciu, sulfat de mangan, sulfat cupric, clorură de crom, molibdat de sodiu, iodură de potasiu, selenat de sodiu), emulgatori (monogliceride și digliceride ale acizilor grași, esteri ai acizilor mono - si diacetiltartric cu mono - si digliceridele acizilor grasi), colorant caramel amoniacal, vitamine, [L-ascorbat de sodiu (vitamina C), acetat de DL-alfa tocoferil (vitamina E) colecalciferol (vitamina D3), acetat de retinil (vitamina A), nicotinamida (niacina), D-pantotenat de calciu (acid pantotenic), clorhidrat de piridoxina (vitamina B6), mononitrat de tiamina (vitamina B1), acetat de  riboflavina- (vitamina B2), acid folic, filochinona (vitamina K1), D-biotina], corectori aciditate (hidroxid de potasiu, acid citric), stabilizator guma Gellan, aroma, aroma de fum. Fara gluten. Sterilizat UHT. Ambalat in atmosfera protectoare.
 

Încearcă și

infasource teaser
optifibre teaser
alfare teaser