Sort by

Produse nutritive pentru copii

Produse nutritive pentru copii
Angajamentul nostru: Lansarea mai multor alimente și băuturi nutritive, în special pentru mamele în devenire, proaspetele mămici și copii.

Alimentația corectă este esențială în viață oamenilor, începând din momentul concepției, prin urmare este important că persoanele și familiile să aibă opțiuni gustoase și sănătoase pentru a le ajuta să asimileze mai mulți nutrienți, care adesea lipsesc din hrana lor.

 

Progresele înregistrate până în prezent

Dorim să îmbunătățim permanent produsele noastre alimentare și băuturile pentru copii, evaluandu-le pe baza criteriilor Sistemului Nestlé de testare a profilului nutrițional (Nestlé Nutrițional Profiling System – NNPS), pentru a determina statutul lor de fundament nutrițional (Nutrițional Foundation – NF). Un produs alimentar sau o băutură trebuie să îndeplinească toate criteriile pentru a atinge acest statut, adică noi îl consideram adecvat pentru consumatori, ca parte a unei alimentații echilibrate.

 

Alimente și băuturi pentru copii care îndeplinesc criteriile Nestlé privind fundamentul nutrițional (%)

Ar putea fi dificil să asiguram că produsele noastre să fie atât nutritive, cât și gustoase, dar, prin inovații adaptate, monitorizare atenta și planuri de acțiune, 95% din alimentele și băuturile pentru copii produse de noi îndeplinesc toate criteriile NNPS și deci au atins statutul NF, până la sfârșitul anului 2016. Acestea au inclus Produsele care și-au câștigat popularitatea (Popularly Positioned Products – PPP), care au mărimi ale porțiilor, ambalaje și canale de distribuție adecvate pentru a permite celor cu venituri mai mici să consume alimente și băuturi de calitate ridicată și hrănitoare.

 

Obiectivul nostru pentru 2020

  • Până în 2020: Atât în țările dezvoltate, cât și în cele în curs de dezvoltare, vom concepe și vom lansa produse alimentare și băuturi care să răspundă nevoilor nutriționale zilnice și principalelor carențe nutriționale ale sugarilor, copiilor cu vârste până la 12 ani, ale proaspetelor mămici și pe cele ale mamelor în devenire.