Sort results by
Sort results by

Promisiunea 3: Promovăm un stil de viață sănătos pentru copii prin susținerea și dezvoltarea unor programe specifice

Promisiunea 3: Promovăm un stil de viață sănătos pentru copii prin susținerea și dezvoltarea unor programe specifice

Mișcarea națională "Și eu trăiesc sănătos!”- SETS

 

  • Nestlé Romania este membru fondator al programului national “Și eu trăiesc sănătos!” - SETS lansat în 2011 cu obiectivul de a lupta împotrivă obezității juvenile.
  • În mișcarea națională SETS au fost implicați de la lansare și până în prezent peste 136 000 de copii din școlile primare, 3 000 de profesori și 252 de scoli din București, Roman, Cluj-Napoca, Otopeni și Timișoara.

 

"Împreună creștem copii puternici!"

 

  • Prin intermediul campaniei “Împreună creștem copii puternici” Nestle a venit în sprijinul părinților din Romania cu informații și recomandări despre deficitul de fier și anemia ferirpiva- o carenta nutrițională care afectează un număr mare de copii de vârstă școlară.
  • Nestlé își aduce contribuția în lupta împotrivă deficientei de fier prin produsele sale îmbunătățite cu fier: toate cerealele de mic dejun și batoanele de cereale pentru copii Nestle, precum și cacaua instant Nesquik Opti-Start sunt surse de fier care pot fi incluse ușor în alimentația echilibrata a copiilor, având un gust delicios.
  • Prin inițiativele noastre vom continua să ajutam părinții să ofere copiilor o alimentație echilibrata în cadrul unui stil de viață sănătos.