Sort by
Sort by

Studenți și absolvenți

students-graduates-article-header

 

Studenți și absolvenți

Oportunități de dezvoltare

 

Oferim diferite programe candidaților care se află la început de carieră, de la stagii de practică, la programe pentru absolvenți și internshipuri. Publicăm toate posturile vacante pe pagina de căutare a locurilor de muncă și poți afla mai multe despre fiecare program pe site-urile noastre din fiecare țară. Nestlé ajută tinerii din întreaga lume să obțină un loc de muncă și să aibă o carieră satisfăcătoare prin inițiativa Nestlé needs YOUth.

 

Pentru tinerii care își doresc să își înceapă cariera profesională.

Programul Nestlé Needs Youth echipează tinerii cu abilitățile de care au nevoie pentru a prospera la locurile de muncă de mâine. Concentrându-se pe angajarea/creșterea șanselor de angajare, pe antreprenoriat în afaceri și în agricultură, programul are o serie de inițiative, cum ar fi:

 

Nesternship

Angajând tinerii și ajutându-i să fie echipați cu abilitățile și experiența potrivite la locul de muncă, Nestlé a introdus primul program regional (în principal virtual) de internship – Nesternship.

Ca Nestern, ai șansa de a-ți îmbunătăți cunoștințele, de a câștiga experiență la locul de muncă și de a-ți extinde rețeaua, totul din confortul de acasă.

careers-nesternship-wide 1_0

Nestlé Management Trainee Program

Nestlé Management Trainee program este un program accelerat de management care are că scop dezvoltarea tinerilor cu potențial ridicat pentru a deveni viitori lideri. Proaspeții absolvenții vor avea o experiență de învățare reală, imersivă, care îi va echipa cu noțiuni complexe despre mediul de afaceri, precum și familiariza cu diferitele funcții și mecanisme ale lanțului valoric.
thumbnail

Am crescut cel mai mult atunci când am avut tangențe cu diferite domenii și cu diferite responsabilități în cadrul Nestlé. Toate cunoștințele dobândite pe parcursul programului m-au ajutat nu numai în rolul meu actual, ci și in general, înțelegând în mod aprofundat cum funcționează sistemele financiare.

Ceea ce mă bucură cu adevărat atunci când merg la muncă este mândria că fac parte din organizația Nestlé care dorește să ofere un serviciu sigur și de calitate, aducând cele mai bune alimente și băuturi consumatorilor filipinezi.

Ceea ce mi-a plăcut cu adevărat la Nestlé este că m-a ajutat să am access la informații din domeniul finanțelor, la care nu am avut access la facultate și care nu existau în manuale. Cel mai mult mi-a plăcut atunci când am făcut practică și am putut susține activitățile de zi cu zi ale unei unități comerciale.

Află mai multe despre