Sort by

Friskies Hrană uscată pisici

Gama Friskies Hrană uscată pentru pisici are mai multe sortimente dedicate junioarelor, pisicilor adulte sau sterlizate, dar și pisicilor care trăiesc în casă.

Pisica ta va fi încântată de gustul de pui, somon. Friskies Adult asigură o nutriție 100% completă și echilibrată, pregatită cu ingrediente de calitate. ​

Friskies Junior este special formulată pentru dezvoltarea sănătoasă a pisicuței tale.

Conținând pui, legume, vitamine și minerale, Friskies îi oferă toate substanțele nutritive pentru a-i asigura o bună tranziție de la laptele matern la alimentele solide până la vârsta de 1 an.

Friskies INDOOR Adult cu pui și verdețuri de grădină, 10kg

 

Hrană uscată pentru pisici 10kg

Friskies Indoor este special formulat pentru a satisface nevoile nutriționale ale pisicilor care petrec cea mai mare parte a timpului în interior. Hrană grustoasă și 100% completă pentru pisici, Friskies Indoor ajută la reducerea dezvoltării ghemotoacelor de păr și conține verdețuri pe care pisicile adora să le mestece.

Pentru cantitatea medie recomandată pentru menținerea greutății la adult s-au luat în considerare pisici cu activitate moderată aflate în condiții de temperatura normale. Nevoile individuale variază și cantitățile de hrană trebuie adaptate corespunzător pentru a menține pisica la o greutate normală și sănătoasă. Apa proaspată și curată să fie în permanentă la dispoziție. Consumul suficient de apa este o componentă necesară pentru o nutriție zilnică sănătoasă.

Ghid de hrănire:

Greutatea animalului / Grame pe zi

Adult 3 Kg : 45

Adult 4 Kg : 60

Adult 5 Kg : 75

Listă Ingrediente

Compoziție: Cereale, carne și produse derivate de natură animală (10%*), extracte de proteine vegetale, produse derivate de natură vegetală (0,2 pătrunjel uscat echivalentul a 1% pătrunjel), uleiuri și grăsimi, legume (2% cicoare uscată și 0,2% mazăre uscată egală cu 1% mazăre), substanțe minerale, drojdii.

*echivalentul a 20% carne rehidratată și produse derivate de natura animală, cu un minim de 4% pui.

Aditivi: Aditivi nutriționali: UI/kg: Vit. A: 15000; Vit D3: 1250 mg/kg: Sulfat feros monohidrat: 170; Iodat de calciu anhidru: 2,8; Sulfat de cupru pentahidrat: 42; Sulfat de mangan monohidrat: 18; Sulfat de zinc monohidrat: 210; Selenit de sodiu: 0,28.

Coloranți și antioxidan/i Constituenti analitici: Proteină brută: 30,0% Uleiuri și grăsimi brute: 10,0% Cenușă brută 7,0% Fibră neprelucrată: 5,5%

 

Friskies STERILISED Adult cu somon și legume, 10kg

Hrană uscată pentru pisici 10kg

Friskies pentru pisici sterilizate asigură o nutriție 100% completă și echilibrată, concepută special pentru a satisface nevoile pisicilor sterilizate și pentru a le susține sănătatea. Cu un raport de proteine și grăsimi echilibrat ajută la menținerea greutății ideale a pisicii tale. O cantitate echilibrată de minerale și vitamine menține sănătatea tractului urinar și susține sistemul natural de apărare al pisicii tale.

Friskies pentru pisici sterilizate susține sănătatea, vitalitatea și fericirea pisicii tale - ajutând-o să surprindă și să îți încânte casa în fiecare zi!

Cantitățile zilnice recomandate trebuie ajustate în funcție de starea vremii, de nivelul de activitate al pisicii tale și de condiția ei fizică. Apa proaspată și curată să fie în permanență la dispoziție. Consumul suficient de apă este o componentă necesară pentru o nutriție zilnică sănătoasă.

Ghid de hrănire:

Greutatea animalului / Grame pe zi

Adult 3 Kg : 45

Adult 4 Kg : 60

Adult 5 Kg : 80

Listă Ingrediente

Compoziție: cereale, extracte de proteine vegetale, carne și produse derivate de natura animală, produse derivate de natură vegetală, uleiuri și grăsimi, pește și produse derivate din pește, substanțe minerale, drojdii, legume (crochete verzi, portocalii și galbene: 0,5% legume deshidratate echivalentul a 4% legume.

*echivalent cu 4% somon rehidratat în crochetele roșii și maro.

Aditivi: Aditivi nutriționali: UI/kg: Vit. A: 12500; Vit D3: 1000; Vit E: 90 mg/kg: Sulfat feros monohidrat: 150; Iodura de calciu anhidra: 2,4; Sulfat de cupru pentahidrat: 35; Sulfat de mangan monohidrat: 15; Sulfat de zinc monohidrat: 182; Selenit de sodiu: 0,23; Taurină: 870.

Coloranți și antioxidanți Constituenți analitici: Proteină brută: 30,0% Uleiuri și grăsimi brute: 8,0% Cenușă brută: 7,0% Fibră neprelucrată: 4,5%.

Friskies JUNIOR cu pui, 10kg

Hrană uscată pentru pisici, 10kg

Pisicuța ta are nevoie de o nutriție specială pentru o dezvoltare sănătoasă și fericită. Asigură-i un start bun în viață cu Friskies Junior! Friskies Junior este o hrană pentru animale completă și echilibrată, special formulată pentru dezvoltarea sănătoasă a pisicuței tale. Conținând pui, legume, vitamine și minerale, Friskies îi oferă toate substanțele nutritive pentru a asigura o bună tranziție de la laptele matern la alimentele solide.

Oferă-i pisicuței tale toate substanțele nutritive de care are nevoie pentru a o menține sănătoasă și fericită astfel încât să te surprindă și să te încânte în fiecare zi!

Pisicuța ta are nevoie de o nutriție specială pentru o dezvoltare sănătoasă și fericită. Asigură-i un start bun în viață cu Friskies Junior! Friskies Junior este o hrană pentru animale completă și echilibrată, special formulată pentru dezvoltarea sănătoasă a pisicuței tale. Conținând pui, legume, vitamine și minerale, Friskies îi oferă toate substanțele nutritive pentru a asigura o bună tranziție de la laptele matern la alimentele solide. Oferă-i pisicuței tale toate substanțele nutritive de care are nevoie pentru a o menține sănătoasă și fericită astfel încât să te surprindă și să te încânte în fiecare zi!

Produsul ar trebui să fie amestecat cu apă pentru a-l mânca mai ușor. Crește cantitatea de hrană pe masură ce pisoiul începe să mănânce mai mult și redu cantitatea de apă adăugată când pisoiul este capabil să mănânce singur. Fiecare pisoi este diferit, în funcție de nivelul său de activitate și de starea organismului s-ar putea să fie nevoie să ajustezi cantitatea de hrană și intervalul de timp permis pentru a o consuma. De asemenea, potrivit pentru pisici gestante și care alăptează.

Listă Ingrediente

COMPOZIȚIE: Cereale, carne și derivate de origine animală (10%*), extracte de proteine vegetale, uleiuri și grăsimi, pește și derivate din pește, minerale, drojdie, legume (bulete maro, verzi și portocalii: 0,2% legume deshidratate echivalentul a 1% legume), lapte și derivate lactate (bulete albe: 0,9% lapte praf degresat echivalentul a 4% lapte degresat).

*echivalentul a 20% carne si derivate de origine animală rehidratate, buletele maro, verzi și portocalii: minim 4% pui.

ADITIVI: ADITIVI NUTRITIONALI: UI/kg: Vit. A: 16000; Vit. D3: 1300; Vit. E: 115; mg/kg: Fe (E1): 185; I (E2): 3,0; Cu (E4): 45; Mn (E5): 20; Zn (E6): 234; Se (E8): 0,3. Taurina: 1100 mg/kg. Cu coloranți și antioxidanți.

CONSTITUENȚI ANALITICI Proteină brută: 35,0% Uleiuri și grăsimi brute: 12,0% Cenușă brută: 8,0% Fibră neprelucrată: 2,0%

Friskies JUNIOR cu pui, 1,5kg

Hrană uscată pentru pisici, 1,5kg.

Pisicuța ta are nevoie de o nutriție specială pentru o dezvoltare sănătoasă și fericită. Asigură-i un start bun în viață cu Friskies Junior! Friskies Junior este o hrană pentru animale completă și echilibrată, special formulată pentru dezvoltarea sănătoasă a pisicuței tale. Conținând pui, legume, vitamine și minerale, Friskies îi oferă toate substanțele nutritive pentru a asigura o bună tranziție de la laptele matern la alimentele solide. Oferă-i pisicuței tale toate substanțele nutritive de care are nevoie pentru a o menține sănătoasă și fericită astfel încât să te surprindă și să te încânte în fiecare zi!

Special creat pentru puii de pisica cu vârstă până într-un an. Potrivit și pentru femelele gestante sau care alăptează.

Creștere sănătoasă - Sustțnută de proteine de calitate.

Dintț sănătoși și oase sănătoase - cu ajutorul vitaminelor și mineralelor Taurină pentru susținerea sănătății inimii și a unei vederi bune.

Sistemul natural de apărare susținut cu ajutorul Vitaminei E.

Listă Ingrediente

Aditivi: Aditivi nutrișionali: UI/kg: Vit. A: 16000; Vit. D3: 1300; Vit. E: 115; mg/kg: Fe (E1): 185; I (E2): 3,0; Cu (E4): 45; Mn (E5): 20; Zn (E6): 234; Se (E8): 0,3. Taurina: 1100 mg/kg. Cu coloranți și antioxidanți.

Constituenți analitici Proteină brută: 35,0% Uleiuri și grăsimi brute: 12,0% Cenușă brută: 8,0% Fibră neprelucrată: 2,0%.

 

Friskies STERILISED cu somon, 1,5kg

Hrană uscată pentru pisici, 1,5kg

Friskies pentru pisici sterilizate asigură o nutriție 100% completă și echilibrată, concepută special pentru a satisface nevoile pisicilor sterilizate și pentru a le susține sănătatea. Cu un raport de proteine și grăsimi echilibrat ajută la menținerea greutății ideale a pisicii tale. O cantitate echilibrată de minerale și vitamine menține sănătatea tractului urinar și susține sistemul natural de apărare al pisicii tale. Friskies pentru pisici sterilizate susține sănătatea, vitalitatea și fericirea pisicii tale - ajutând-o să surprindă și să îți încânte casa în fiecare zi!

Cantitățile zilnice recomandate trebuie ajustate în funcție de starea vremii, de nivelul de activitate al pisicii tale și de condiția ei fizică. Apa proaspată și curată să fie în permanență la dispoziție. Consumul suficient de apă este o componentă necesară pentru o nutriție zilnică sănătoasă.

Ghid de hrănire: 

Greutatea animalului / Grame pe zi

Adult 3 Kg : 45

Adult 4 Kg : 60

Adult 5 Kg : 80

Listă Ingrediente

Compoziție: cereale, extracte de proteine vegetale, carne și produse derivate de natură animală, produse derivate de natură vegetală, uleiuri și grăsimi, pește și produse derivate din pește, substanțe minerale, drojdii, legume (crochete verzi, portocalii și galbene: 0,5% legume deshidratate echivalentul a 4% legume. * echivalent cu 4% somon rehidratat în crochetele roșii și maro.

Aditivi: Aditivi nutriționali: UI/kg: Vit. A: 12500; Vit D3: 1000; Vit E: 90 mg/kg: Fe(E1): 145; I(3b202): 2.4: Cu(E4): 35; Mn(E5): 15; Zn(E6): 182; Se(E8): 0,23; Taurina: 870 Coloranti si antioxidanti

Constituenți analitici: Proteină brută: 30,0% Uleiuri și grăsimi brute: 8,0% Cenușă brută: 7,0% Fibră neprelucrată: 4,5%.

 

Friskies Adult cu vită și pui, 1,5kg

Hrană uscată pentru pisici, 1,5kg.

Nutriție 100% completă și echilibrată ce include proteine de calitate, acizi grași, vitamine și minerale, care susțin sănătatea, vitalitatea și fericirea pisicii tale. Creat de experții Purina pe baza experienței de peste 85 de ani în nutriția animalelor de companie.

Friskies Adult cu pui și legume, 1,5kg

Hrană uscată pentru pisici, 1,5kg.

Nutriție 100% completă și echilibrată ce include proteine de calitate, acizi grași, vitamine și minerale, care susțin sănătatea, vitalitatea și fericirea pisicii tale. Creat de experții Purina pe baza experienței de peste 85 de ani în nutriția animalelor de companie.

Friskies Adult cu somon și legume, 1,5kg

Hrană uscată pentru pisici, 1,5kg.

Nutriție 100% completă și echilibrată ce include proteine de calitate, acizi grași, vitamine și minerale, care susțin sănătatea, vitalitatea și fericirea pisicii tale. Creat de experții Purina pe baza experienței de peste 85 de ani în nutriția animalelor de companie.

Cantitîțile medii recomandate pentru menținere sunt destinate pisicilor adulte cu activitate moderată și care trăiesc la temperaturi de mediu obișnuite. Nevoile individuale variază, iar hrănirea trebuie ajustată astfel încât să ajute la menținerea unei mase corporale suple și sănătoase.

Listă Ingrediente

Compoziție: Cereale, carne și derivate de origine animală, extracte de proteine vegetale, uleiuri și grăsimi, derivate de origine vegetală, pește și derivate de pește (1,6%*), minerale, drojdie și legume (în buletele verzi, portocalii și albe: 0,13% legume deshidratate echivalentul a 1% legume). *echivalentul a 4% carne de pește rehidratată și derivate din pește, bulete de culoare maro și roșu: echivalentul a 4% somon.

Aditivi: Aditivi nutriționali: UI/kg: Vit A: 12500; Vit D3: 1000; mg/kg: Fe (E1): 145; I (E2): 2,5; Cu (E4): 35; Mn (E5): 16; Zn (E6): 183; Se (E8): 0,25; Taurină: 870. Cu coloranți și antioxidanți.

Constituenți analitici: Proteină brută: 30,0% Uleiuri și grăsimi brute: 10,0% Cenușă brută: 7,5% Fibră neprelucrată: 2,5%

Friskies INDOOR cu pui și verdețuri de grădină, 1,5kg

Hrană uscată pentru pisici 10kg

Friskies Indoor este special formulat pentru a satisface nevoile nutriționale ale pisicilor care petrec cea mai mare parte a timpului în interior. Hrană grustoasă și 100% completă pentru pisici, Friskies Indoor ajută la reducerea dezvoltării ghemotoacelor de păr și conține verdețuri pe care pisicile adora să le mestece.

Cantitățile medii recomandate pentru menținere sunt destinate pisicilor adulte cu activitate moderată și care trăiesc la temperaturi de mediu obișnuite. Nevoile individuale variază, iar hrănirea trebuie ajustată astfel încât să ajute la menținerea unei mase corporale suple și sănătoase.

Listă Ingrediente

Compozitie: Cereale, carne și derivate de origine animală, extracte de proteine vegetale, uleiuri și grăsimi, derivate de origine vegetală, pește și derivate de pește (1,6%*), minerale, drojdie și legume (în buletele verzi, portocalii și albe: 0,13% legume deshidratate echivalentul a 1% legume). *echivalentul a 4% carne de pește rehidratată și derivate din pește, bulete de culoare maro și roșu: echivalentul a 4% somon.

Aditivi: Aditivi nutriționali: UI/kg: Vit A: 12500; Vit D3: 1000; mg/kg: Fe (E1): 145; I (E2): 2,5; Cu (E4): 35; Mn (E5): 16; Zn (E6): 183; Se (E8): 0,25; Taurină: 870. Cu coloranți și antioxidanți.

Constituenți analitici: Proteină brută: 30,0% Uleiuri și grăsimi brute: 10,0% Cenușă brută: 7,5% Fibră neprelucrată: 2,5%.

 

Friskies HAIRBALL cu pui și legume, 1,5kg

Hrană uscată pentru pisici, 1,5kg

Formarea ghemotoacelor de păr reprezintă un proces normal în viața unei pisici. Pisicile cu blană lungă sunt mai predispuse să formeze ghemotoace de păr prin lingerea frecventă a blănii, lucru nu tocmai plăcut în cazul spațiilor interioare.

Noua formulă Friskies Hairball ajută la reducerea formării ghemotoacelor de păr și totodată susține digestia sănătoasa a pisicii tale. Creată cu același gust delicios ca toate celelalte produse Friskies, 100% completă, formula Hairball are in plus fibre, din pulpă de sfecla, care ajută la eliminarea blândă a ghemotocului de păr prin tractul digestiv și oferă confort digestiv.

Friskies Hairball Formulă - pentru pisici fericite, sănătoase și blănoase.

Noua formula Friskies Hairball ajută la reducerea formării ghemotoacelor de păr:

  • cu fibre pentru a reduce formarea ghemotoacelor de păr și îndepărtarea lor ușoara prin tractul digestiv; 
  • hrană 100% completă și echilibrată; 
  • formulată cu ingrediente de calitate selecționate.

Cantitatea zilnică de hrană în grame:

Adult 3 kg: 55

Adult 4 kg: 70

Adult 5 kg: 90

Listă Ingrediente

Compoziție: Cereale, carne și produse derivate de natură animală (10%*), extracte de proteine vegetale, ulei și grăsimi, produse derivate de natură vegetală (4% pulpă de sfeclă), substanțe minerale, drojdie, legume (0,17% legume uscate echivalentul a 1% legume).

*echivalentul a 20% carne rehidratată și produse derivate de natură animală, cu un minim de 4% pui

Aditivi: Aditivi nutriționali: UI/kg: Vit. A: 13000; Vit. D3: 1100; mg/kg: Sulfat feros monohidrat: 150; Iodat de calciu anhidru: 2,5 ; Sulfat de cupru pentahidrat: 37; Sulfat de mangan monohidrat: 17; Sulfat de zinc monohidrat: 190; Selenit de sodiu: 0,25; Cu coloranti si antioxidanti.

Constituenți analitici: Proteină brută: 30,0% Uleiuri și grăsimi brute: 10,0% Cenușă brută: 8,0% Fibră neprelucrată: 5,0%.

 

Friskies STERILISED cu somon, 300g

Hrană uscată pentru pisici, 300g

Friskies pentru pisici sterilizate asigură o nutriție 100% completă și echilibrată, concepută special pentru a satisface nevoile pisicilor sterilizate și pentru a le susține sănătatea. Cu un raport de proteine și grăsimi echilibrat ajută la menținerea greutății ideale a pisicii tale.

O cantitate echilibrată de minerale și vitamine menține sănătatea tractului urinar și susține sistemul natural de apărare al pisicii tale. Friskies pentru pisici sterilizate susține sănătatea, vitalitatea și fericirea pisicii tale - ajutând-o să surprindă și să îți încânte casa în fiecare zi!

Listă Ingrediente

Compoziție: Cereale, extracte de proteine vegetale, carne și derivate de origine animală, derivate de origine vegetală, uleiuri și grăsimi, pește și derivate din pește (1,2%*), minerale, drojdie și legume (în buletele verzi, portocalii și galbene: 0,13% legume deshidratate echivalentul a 1% legume). *echivalentul a 4% somon rehidratat în bulete de culoare roșie și maro.

Aditivi nutriționali: UI/kg: Vit A: 12500; Vit D3: 1000; Vit E: 90; mg/kg: Fe (E1): 145; I (E2): 2,5; Cu (E4): 35; Mn (E5): 16; Zn (E6): 183; Se (E8): 0,25; Taurină: 870. Cu coloranti și antioxidanți.

Constituenți analitici: Proteină brută: 30,0% Uleiuri și grăsimi brute: 8,0% Cenușă brută: 7,0% Fibră neprelucrată: 4,5%.

Friskies INDOOR cu pui, 300g

Hrană uscată pentru pisici, 300g

Pisicile de apartament ies mai puțin în natura și, în consecință, pot pierde unele efecte benefice. De aceea, Friskies Indoor este special formulată pentru a satisface nevoile nutriționale ale pisicilor care își petrec majoritatea timpului în interior. Conținând pui, legume, vitamine, minerale și verdețuri de grădina adăugate, Friskies Indoor susține sănătatea, vitalitatea și fericirea pisicii tale de apartament - ajutând-o să te surprindă și să te încânte în fiecare zi!

Listă Ingrediente

Compoziție: Cereale, carne și derivate de origine animală (10%*), extracte de proteine vegetale, uleiuri și grăsimi, derivate de origine vegetală (0,2% pătrunjel deshidratat echivalentul a 1% pătrunjel), legume (2% cicoare deshidratata si 0,2% mazăre deshidrată echivalentul a 1% mazăre), minerale și drojdie. *echivalentul a 20% carne și derivate de origine animală rehidratate, cu un minim de 4% pui.

Aditivi: Aditivi nutriționali: UI/kg: Vit. A: 15000; Vit. D3: 1250; mg/kg: Fe (E1): 175; I (E2): 2,9; Cu (E4): 42; Mn (E5): 18,5; Zn (E6): 219; Se (E8): 0,28. Taurina: 1000 mg/kg. Cu coloranți și antioxidanți

Constituenți analitici: Proteină brută: 30,0%; Uleiuri și grăsimi brute: 10,0%; Cenușă brută: 7,0%; Fibră neprelucrată: 5,5%.

Friskies JUNIOR cu pui, 300g

Hrană uscată pentru pisici: 300 g

Pisicuța ta are nevoie de o nutriție specială pentru o dezvoltare sănătoasă și fericită. Asigură-i un start bun în viață cu Friskies Junior! Friskies Junior este o hrană pentru animale completă și echilibrată, special formulată pentru dezvoltarea sănătoasă a pisicuței tale.

Conținând pui, legume, vitamine și minerale, Friskies îi oferă toate substanțele nutritive pentru a asigura o bună tranziție de la laptele matern la alimentele solide.

Oferă-i pisicuței tale toate substanțele nutritive de care are nevoie pentru a o menține sănătoasă și fericită astfel încât să te surprindă și să te încânte în fiecare zi!

Listă Ingrediente

COMPOZIȚIE: Cereale, carne și derivate de origine animală (10%*), extracte de proteine vegetale, uleiuri și grăsimi, pește și derivate din pește, minerale, drojdie, legume (bulete maro, verzi și portocalii: 0,2% legume deshidratate echivalentul a 1% legume), lapte și derivate lactate (bulete albe: 0,9% lapte praf degresat echivalentul a 4% lapte degresat).

*echivalentul a 20% carne si derivate de origine animală rehidratate, buletele maro, verzi și portocalii: minim 4% pui.

Aditivi: Aditivi nutriționali: UI/kg: Vit A: 16000; Vit D3: 1300; Vit E: 115; mg/kg: Fe (E1): 185; I (E2): 3,0; Cu (E4): 45; Mn (E5): 20; Zn (E6): 234; Se (E8): 0,3. Taurina: 1100 mg/kg. Cu coloranți și antioxidanți.

Constituenți analitici: Proteină brută: 35,0%; Uleiuri și grăsimi brute: 12,0%; Cenușă brută: 8,0%; Fibră neprelucrată: 2,0%.