Sort by

Principiile de business ale Nestlé Corporate reflectă angajamentul nostru față de o cultură a conformității puternică, ca bază non-negociabilă a modului în care ne desfășurăm activitatea. Mai mult decât cuvinte pe hârtie, principiile noastre sunt acționabile și suntem pregătiți să facem ceea ce este necesar pentru a ne gestiona Compania noastră în conformitate cu angajamentul nostru. Ne puteți ajuta să atingem acest obiectiv.

Sistemul nostru de raportare a conformității, „Spuneți-ne”, oferă dumneavoastră și tuturor celorlalți părți interesate externe un canal de comunicare dedicat pentru raportarea potențialelor cazuri de nerespectare a principiilor noastre de afaceri corporative.

IMPORTANT: Dacă mesajul dvs. nu are legătură cu respectarea principiilor corporative ale Nestlé (adică produse sau servicii, locuri de muncă, interes pentru distribuirea produselor Nestlé etc), vă rugăm să contactați echipa noastră de servicii pentru consumatori.

Cum să raportați o problemă de conformitate?

Puteți iniția o sesizare urmând acest link. „Spuneți-ne”, sistemul nostru de raportare a conformității, este disponibil oricând (24/7, 365 de zile pe an).

1. Puteți alege să utilizați un formular web sau să apelați un număr de telefon gratuit și să lăsați un mesaj.
2. În ambele cazuri, veți primi un număr individual de referință. Vă rugăm să notați numărul și păstrați-l în siguranță.
3. Acest număr de referință este cheia dumneavoastră personală pentru Sistemul de Raportare a Conformității și pentru raportul pe care l-ați depus. Vă permite să urmăriți progresul cazului dumneavoastră și să furnizați informații suplimentare. Vi se va cere să introduceți acest număr de fiecare dată când accesați sistemul.
4. Luăm în serios toate preocupările și vom lua măsurile corespunzătoare pentru fiecare raport. Vă vom ține la curent cu progresele noastre în timp ce procesăm cazul dumneavoastră.
5. Oricând puteți reveni la website și puteți urmări progresul cazului dumneavoastră utilizând numărul de referință.
6. Ne-am angajat să îmbunătățim Sistemul nostru de raportare a conformității și ne rezervăm dreptul de a face modificări în viitor.