Sort by
Sort by

Ambalajele ajută la protejarea alimentelor și băuturilor, asigură calitatea și siguranța produselor, asigură comunicare completă și corectă a informațiilor nutriționale și previne risipa alimentară. 

Cu toate acestea, aceste cerințe esențiale nu ar trebui să fie îndeplinite în detrimentul planetei. De aceea, dezvoltăm în mod constant ambalaje mai bune și ne angajăm să reducem risipa generată de ambalaje. 

Viziunea noastră este ambițioasă: o lume în care niciun ambalaj al Nestlé, inclusiv plasticul, să nu ajungă în gropi de gunoi. 

Susținem crearea unei economii circulare prin munca noastră privind ambalaje mai bune, mai puține, dar și sisteme de ambalare mai eficiente. Această muncă include reducerea utilizării de plastic virgin, testarea sistemelor de reutilizare și reumplere, extinderea utilizării ambalajelor din hârtie și contribuția la crearea unor scheme eficiente de colectare, sortare și reciclare în țările în care operăm. Lipsa unei infrastructuri adecvate la nivel global este un element care nu se află în controlul nostru, dar lucrăm pentru a modela colectarea de succes prin proiecte și activități cu parteneri din întreaga lume. 

Ne propunem ca peste 95% din ambalajele noastre din plastic să fie concepute pentru reciclare până în 2025, cu ambiția de a ajunge la 100% ambalaje reciclabile sau reutilizabile. De asemenea, ne propunem să reducem utilizarea de plastic nou cu o treime până în 2025. 

Ambalajul este, de asemenea, o componentă importantă în abordarea provocărilor globale ale risipei alimentare. Ne luăm în considerare propriile operațiuni, colaborăm cu colegii din industrie și educăm consumatorii pentru a ne asigura că mai multe alimente ajung din fermă la noi pe masă.

Contribuții în domeniul Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă

Progresul nostru în direcția unor ambalaje mai durabile

Progresul nostru către ambalaje mai sustenabile

81.9 %
10.5 %
Citește raportul Creating Shared Valued 2023