Sort by
Sort by

Credem în puterea alimentelor de a îmbunătăți calitatea vieții.

Această convingere alimentează dorința noastră de a ne folosi prezența globală, resursele și expertiza, contribuind la un viitor mai sănătos și sustenabil pentru oameni și planetă. 

Creating Shared Value (CSV) se află în centrul abordării noastre. Dorim să folosim puterea industriei alimentare pentru a îmbunătăți calitatea vieții pentru toți, astăzi și pentru generațiile viitoare. Abordarea noastră în afaceri se bazează pe decizii care nu sunt bune doar pentru noi și acționarii noștri, ci și pentru societate și planetă. 

Activitatea noastră este ghidată de o dorință de a contribui la o alimentație sănătoasă și durabilă, de a proteja, reînnoi și restabili resursele naturale, de a sprijini comunitățile și de a opera în mod responsabil. 

Abordarea noastră în ceea ce privește sustenabilitatea este cuprinzătoare, susținută de angajamentele de a urmări atingerea de emisii net-zero, lanțurile de aprovizionare fără defrișări și de a promova agricultura regenerativă la scară largă. În același timp, ne-am angajat să îmbunătățim gestionarea resurselor de apă, să dezvoltăm ambalaje cu o circularitate îmbunătățită, să creăm oportunități pentru tineri și să construim o forță de muncă diversă și incluzivă. 

6,4 milioane de tone
129,2 miliarde
30,2 %

Viziunea Nestlé pentru sustenabilitate

Citește raportul Creating Shared Valued 2023