Sort by
Sort by

Contactează-ne

Lăsați-ne un mesaj și vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil, în timpul programului de lucru: de luni până vineri în intervalul 09:00-18:00, cu excepția sărbătorilor legale. Între timp, pentru orice informații urgente, ne puteți contacta la 0800 863 785 (apel gratuit accesibil din orice rețea disponibil 24/7). 

*Câmp obligatoriu

Вибрані параметри

Cu ce te putem ajuta?
Selectează una dintre opțiunile de mai jos

​Bine de știut: Încercăm să răspundem tuturor e-mailurilor în cel mai scurt timp. Totuși, dacă solicitarea ta este urgentă, te rugăm să ne contactezi telefonic la 0800 863 785.

Bine de știut: Încercăm să răspundem tuturor e-mailurilor în cel mai scurt timp. Totuși, dacă solicitarea ta este urgentă, te rugăm să ne contactezi telefonic la 0800 863 785.

Bine de știut: Încercăm să răspundem tuturor cererilor în cel mai scurt timp. Dacă solicitarea ta este urgentă, te rugăm să ne contactezi telefonic la 0800 863 785.

Politica de confidențialitate: Datele tale personale vor fi prelucrate în acord cu nota de informare privind Prelucrarea Datelor Cu Caracter Personal.

Bine de știut: Dacă vrei să aplici la un job sau să ne trimiți un CV pentru joburi viitoare, te rugăm să vizitezi pagina dedicată carierei tale la Nestlé.

4MB file upload limit
Upload requirements

Mulțumim. Cum preferi să te contactăm?

Контактні дані