Sort by
Sort by

In 2017, am luat o serie de masuri pentru accelerarea progresului in vederea atingerii obiectivelor noastre pentru anul 2030. Printre acestea se numara consolidarea programului Nestlé for Healthier Kids, extinderea initiativei Nestlé needs YOUth si dezvoltarea activitatilor de management sustenabil al surselor de apa.

Copii sanatosi

Vom ajuta noile generatii sa se alimenteze mai sanatos si sa faca mai multa miscare si astfel vom imbunatati calitatea vietii si vom contribui la un viitor mai sanatos. Am dezvoltat programul Nestlé for Healthier Kids pentru a uni toate eforturile noastre care sustin parintii si tutorii sa creasca copii mai sanatosi, de la activitati de cercetare si formulare a produselor pana la servicii de educatie si nutritie inovatoare pentru un stil de viata sanatos.

Cititi mai multe despre Nestlé for Healthier Kids

Tineret

Ambitia noastra in ceea ce priveste initiativa noastra globala de tineret, Nestlé needs YOUth, este sa ajutam 10 milioane de tineri din intreaga lume sa aiba acces la oportunitati de cariera pana in anul 2030. Aceasta initiativa globala combina si coordoneaza toate activitatile noastre care sustin tinerii din intreaga lume, inclusiv Alliance for YOUth.

Cititi mai multe despre Nestlé needs YOUth

Performanta de mediu

Daca dorim sa ne dezvoltam sustenabil in continuare, trebuie sa ne asiguram ca vom utiliza resursele planetei in mod intelept. Ne dorim ca produsele noastre sa nu fie doar mai gustoase si mai sanatoase, ci si mai bune pentru mediu. Ambitia noastra pentru anul 2030 este impact zero asupra mediului. Protejarea mediului inconjurator face parte din piramida noastra cu obiective de creare a unor valori comune si accesibile tuturor (Creating Shared Value), care include apa ca fiind una dintre prioritati.

Cititi mai multe despre Nestlé for a Waste Free World