Sort by
Sort by

Monitorizarea atentă a lanțurilor noastre de aprovizionare este esențială pentru a determina dacă ingredientele au fost produse în mod durabil. Fără trasabilitate, nu putem evalua condițiile sau sprijini furnizorii noștri - mari și mici - să se îmbunătățească.   

Practicile agricole, impactul asupra pădurilor și a ecosistemelor naturale, precum și măsura în care sunt respectate drepturile omului și bunăstarea animalelor în comunitățile agricole sunt toți factori critici în determinarea durabilității. Scopul nostru este ca până în 2030, 100% din ingredientele noastre cheie să fie produse în mod durabil. 

Abordarea noastră în materie de aprovizionare durabilă 

Echipa noastră de Sustainable Sourcing se asigură că materiile prime, ambalajele și serviciile pe care le achiziționăm au fost produse în conformitate cu Responsible Sourcing Standard. Inițiativele noastre au ca scop protejarea și promovarea drepturilor omului și bunăstării animalelor, în timp ce protejează și restaurează pădurile și ecosistemele naturale critice pentru aprovizionarea cu ingredientele noastre.  
 
Citiți despre raportările noastre privind lanțul nostru de aprovizionare.

22.0 %

Contribuțiile noastre privind Obiectivele de Dezvoltare Durabilă

Contributiile Nestle
Citește raportul Creating Shared Valued 2023