Sort by
Sort by

O poveste despre natură, oameni și albine sau cum se îmbină mâncarea bună, biodiversitatea și aerul curat

De mulți ani susținem comunitățile locale și ajutăm la crearea viitorului de mâine, așa cum ni-l dorim. Ecologizăm, lansăm rapoarte de biodiversitate, contribuim la refacerea solurilor degradate, plantăm, neutralizăm emisii de dioxid de carbon!

În 2022, am început să rescriem această poveste frumoasă sub umbrela Pădurii de Miere, reunind toate eforturile noastre de biodiversitate și reîmpăduriri, transformând 20.000 de puieți de salcâm într-un nou început pentru natură și comunitatea din județul Giurgiu. Și nu ne-am oprit acolo - în 2023, am adăugat încă 15.000 de copaci, sădind încă o sămânță dătătoare de viață visului nostru de a oferi lumii mai mult verde.

Pădurea de Miere nu este doar despre creșterea copacilor. Este despre crearea unui viitor în care oamenii, natura și albinele trăiesc în armonie. Credem cu tărie în rolul albinelor în ecosistemul local și ne concentrăm eforturile pentru ajutarea acestora, susținerea comunităților locale de apicultori, contribuind în același timp la refacerea solurilor și zonelor degradate.

În fiecare copac plantat, în fiecare rădăcină care se prinde în pământ, în fiecare frunză care se deschide spre soare, vedem un pas înainte spre un ecosistem mai sănătos și mai echilibrat.

Zeci de voluntari, cu lopețile în mâini și cu speranță în inimi, au pus bazele unui mediu mai curat și mai sănătos pentru comunitatea locală

Un angajament global cu implicare locală

Inițiativa Pădurea de Miere este un pilon al campaniei „Nestlé for a Waste Free World”, cu scopul de a atinge zero emisii nete până în 2050 și de a planta 20 de milioane de copaci anual la nivel global. Ne apropiem în România de aproape 100 de mii de puieți plantați în ultimii ani, din care 35.000 doar în Pădurea de Miere din județul Giurgiu.