Ce inseamna astazi Nestlé


Nestlé este lider in industria alimentara avand in portofoliu mai mult de 2000 de branduri, de la produse cunoscute la nivel mondial, pana la produse apreciate la nivel local. Suntem prezenti in 191 de tari din intreaga lume.

Scopul nostru

 

Scopul Nestlé este imbunatatirea calitatii vietii contribuind la un viitor mai bun. Vrem sa ajutam la crearea unei lumi mai sanatoase. De asemenea, dorim sa le inspiram oamenilor dorinta de a avea o viata de calitate. Acesta este modul in care noi contribuim in societate, asigurand in acelasi timp succesul pe termen lung al companiei noastre.

 

Ambitiile noastre

 

Am definit trei scopuri ambitioase pentru 2030. Acestea ghideaza activitatea noastra si sprijina scopul ONU de dezvoltare durabila.

Sa ajutam
50 de milioane
de copii sa aiba o viata mai sanatoasa.

Individuals and families


 

Sa ajutam la imbunatatirea a
30 de milioane
de vieti din comunitatile strans legate de domeniul nostru de activitate.
Community
Luptam pentru
zero
impact asupra mediului in operatiunile noastre.Planet

Istoria noastra

 

Vrem sa construim o lume mai buna si mai sanatoasa. Acesta a fost scopul nostru inca de la inceput, acum mai bine de 150 de ani cand Henri Nestlé a realizat cerealele ce au salvat viata unui copil.

Din 1866…

am creat produse care imbunatatesc calitatea vietii si contribuie la realizarea unui viitor mai sanatos. 

 

Afla mai multe despre istoria noastra

Valorile noastre

 

Valorile noastre se reflecta in felul in care ne-am construit afacerea. Intotdeauna actionam pe cai legale, cu onestitate si respect fata de consumatori si fata de cei cu care lucram. 

Afla mai multe despre principiile noastre