Sort by
Sort by

Cercetare si dezvoltare

Cercetarea si Dezvoltarea reprezinta un avantaj competitiv cheie pentru Nestlé, fara de care nu am fi putut deveni liderul industriei alimentare in nutritie, sanatate si wellness.
Werner Bauer

Cercetarea si Dezvoltarea reprezinta un avantaj competitiv cheie pentru Nestlé, fara de care Nestlé nu ar fi putut deveni liderul industriei alimentare in nutritie, sanatate si wellness.

Cu un numar de 29 de centre de cercetare si dezvoltare in toata lumea, Nestlé are cea mai mare retea de Cercetare si Dezvoltare din industria alimentara. Reteaua Nestlé deoameni implicati in  cercetare, dezvoltare si tehnologie impreuna cu grupurile din pietele locale insumeaza peste 5 000 de oameni.

Nestlé isi consolideaza capacitatea de C&D prin intermediul Parteneriatelor de Inovare in fiecare etapa a procesului de dezvoltare a produselor - de la colaborari in stadiu incipient cu companii biotehnologice la parteneriate in stadiu avansat cu furnizorii sai cheie.

Prin reunirea tuturor resurselor sale globale de C&D, Nestlé este capabila sa asigure o calitate inalta si solutii pentru o alimentatie sigura pentru consumatorii din intreaga lume - fie ca vorbim despre nutritie, sanatate, wellness, gust, textura sau confort. Mai presus de toate, Nestlé aduce consumatorilor produse de cea mai inalta calitate. Iar siguranta nu este negociabila.

C&D  este de asemenea esentiala pentru a respecta toate reglementarile in vigoare pentru toate produsele Nestlé. Nestlé este capabil sa lanseze noi produse rapid si eficient, in tari din intreaga lume, prin integrarea reglementarilor  in toate activitatile sale de C&D, de la inceput pana la sfarsit.

Oamenii de stiinta Nestlé sunt implicati, de asemenea,  in comunicarea beneficiilor legate de sanatate si wellness ale produselor pentru consumatori. Nutritionistii Nestlé din inteaga lume lucreaza pentru a se asigura ca toate comunicarile despre nutritie, atat de pe ambalaj cat si celelalte, sunt relevante la nivel local, dar si din punct de vedere stiintific.

Dincolo de nutritie, viitorul produselor alimentare va fi tot mai mult de influentat de stiinta. Oamenii de stiinta Nestlé privesc in perspectiva alimentele viitorului. C&D Nestlé defineste nutritia si stiinta alimentelor in doua moduri:

  • De la nevoile consumatorilor la prioritatile de cercetare
  • De la dovezile stiintifice la beneficii pentru consumatori si servicii

Viziunea Nestlé asupra C&D este pe termen lung. O mica parte din modul in care C&D Nestlé ajuta la formarea viitorului produselor alimentare este furnizata prin intermediul acestor pagini de internet.

Mai multe detalii despre departamentul Cercetare Dezvoltare din cadrul Nestle, puteti accesa aici.


Werner Bauer
Chief Technology Officer, Nestlé S.A.
Inovare, Tehnologie si Cercetare & Dezvoltare

 

Articole pe aceeasi tema: