Sort by

PEPTAMEN JUNIOR


Box with image and bottom text

Produs Nestlé Health Science PEPTAMEN® Junior®


Descriere

Dieta centrata pe baza de peptide, completa din punct de vedere nutritional, cu MCT (trigliceride cu lant mediu), sub forma de pudra, pentru copii cu varsta mai mare de 1 an care necesita suport nutritional.

Indicatii

Pentru regimul dietetic al copiilor cu disfunctii gastrointestinale, hepatopatii, reflux gastro-esofagian, postoperator precoce in terapie intensiva, malabsorbtie, fibroza chistica, sindrom de intestin scurt, enterita radica. Se poate administra pe sonda sau pe cale orala.
Poate fi folosit ca unica sursa de nutritie.

Contraindicatii

Nu se administreaza parenteral. Nu se recomanda copiilor sub 1 an.

Caracteristici principale

- Valoare energetica: 255kcal/230ml portie (55g pudra)
- Proteine: 7.5g/230ml portie
- Lipide: 9.6g/230ml portie
- Glucide: 34.5g/230ml
- Osmolaritate: 322mOsm/l

Ingrediente

Maltodextrina, proteine din zer(din lapte) hidrolizate enzimatic, sucroza, trigliceride cu lanţ mediu, amidon, uleiuri vegetale (rapita, floarea-soarelui), minerale (carbonat de calciu, clorură de magneziu, clorură de sodiu, citrat de calciu, sulfat feros, sulfat de zinc, sulfat de mangan, sulfat de cupru, iodură de potasiu, clorură de crom, selenat de sodiu, molibdat de sodiu), emulgator (lecitine) (contine soia), aroma de vanilie, corector de aciditate (acid citric), bitartrat de colina, vitamine [ascorbat de sodiu (vitamina C), acetat de DL-alfa-tocoferil (vitamina E), nicotinamida, pantotenat de calciu, clorhidrat de piridoxină (vitamina B6),acetat de retinil (vitamina A), mononitrat de tiamină (vitamina B1), riboflavină (vitamina B2), acid folic, filochinonă (vitamina K1), biotină, colecalciferol (vitamina D), cianocobalamina (vitamina B12)], taurina, L-carnitina. Nu contine gluten.

Termen de valabilitate
24 luni

Indicatii de pastrare

Păstraţi într-un loc răcoros şi uscat (4-25°C), ferit de razele soarelui. Evitaţi temperaturile extreme de depozitare.După deschidere utilizaţi conţinutul în maxim 4 saptamani. Dupa preparare, consumati in cel mult 6 ore daca este pastrat la temperatura camerei sau in 24 ore daca este depozitat la frigider intr-un recipient inchis.