Sort by

©Nestlé 2019

Toate drepturile de autor sau proprietatea intelectuală aferente textelor, imaginilor sau a altor materiale existente pe website sunt proprietatea Grupului Nestlé sau sunt incluse pe platformă cu permisiunea autorilor în cauză.

Este permisă navigarea acestui website, multiplicarea unor extracte prin intermediul printării sau descărcarea pe un hard disk în scopul distribuirii de informații către alte persoane. Aceste aspecte sunt permise doar în condițiile în care utilizatorul respectă drepturile de autor și alte notificări de proprietate precum și ca marca înregistrată amintită mai sus apare pe aceste copii. Nicio reproducere a conținutului acestui website nu poate fi comercializată sau distribuită în scopul câștigului comercial iar modificarea sau incorporarea acesteia în altă activitate, publicație sau website este strict interzisă.

Mărcile înregistrate, logourile, caracterele si simbolurile speciale (denumite colectiv „Mărci înregistrate”) afișate pe website aparțin Grupului Nestlé în exclusivitate. Nimic din ce apare pe acest website nu trebuie interpretat ca o acordare a dreptului sau o autorizare a utilizării vreunei Mărci înregistrate afișate pe acest website. Utilizarea/abuzarea de Mărcile înregistrate expuse pe acest website, sau a oricărui alt tip de conținut de pe acest website, cu excepția celor prevăzute în Termeni și Condiții, este strict interzisă. De asemenea, îți aducem la cunoștință faptul că Grupul Nestlé își va exercita ferm drepturile acordate de proprietatea intelectuală până la aplicarea completă a legii, incluzând urmărirea penală pe infracțiuni grave.