Sort by

Nestlé continua sa investeasca in Africa

INVESTIM IN CONGO: Locatia este o fabrica de finisare pentru produse culinare Maggi fortifiate cu micronutrienti.

Nestlé continua sa investeasca in Africa, odata cu inaugurarea primei fabrici din Republica Democrata Congo (DRC).

Compania a investit 15 milioane CHF in fabrica din Kinshasa, ca parte integranta din eforturile pe termen lung de a adapta produsele la gusturile si nevoile nutritionale locale.

Facilitatea de productie, deschisa in 2011 si care este acum functionala in intregime, este o fabrica de finisare pentru produse culinare Maggi fortifiate cu micronutrienti, precum cuburile sau tabletele.

Fabricile de finisare au un design flexibil, ceea ce le face adaptabile pentru diverse scopuri, incluzand procesarea ingredientelor sau ambalarea produselor. Astfel Nestlé are posibilitatea de a se apropia de consumatori si in acelasi timp de a folosi cu maxima eficienta materiile prime produse local.

Fabrica din Kinshasa a creat direct 60 de locuri de munca si reprezinta o oportunitate de afaceri pentru furnizorii din regiune.

Este cea mai recenta fabrica de acest tip deschisa de Nestlé in Africa Ecuatoriala, urmata de o alta, in Angola, luna trecuta.

Amandoua fac parte din programul de investitii in valoare de 150 milioane, CHF pe o durata trei ani, pe care compania l-a lansat in regiune, in 2010.

 


Raspundem nevoilor consumatorilor nostri mai rapid, dar, de asemenea, ajutam la imbunatatirea nivelului de trai al furnizorilor locali cu care lucram.

Hervé Barrère, Director Nestlé Congo.

 

Crestere remarcabila

“Am observat o crestere remarcabila in Republica Democrata Congo de la deschiderea primelor noastre centre de distributie si birouri de vanzari, in 2009” a spus Ian Donald, Directorul Nestlé pe regiunea Africa Ecuatoriala la ceremonia de deschidere in Kinshasa.

"Continuam sa promovam aceasta crestere, cu prima noastra fabrica in tara."

“Nu numai ca ne da posibilitatea de a raspunde nevoilor consumatorilor nostri mai repede, dar ajuta la imbunatatirea nivelului de trai al furnizorilor locali cu care lucram.

Ian Donald a fost insotit de Jacques Gremaud, Ambasadorul Elvetiei in Republica Democrata Congo, Hervé Barrère, Directorul General Nestlé Congo, Alfredo Fenollossa, Vice Presedinte Nestlé si Directorul Tehnic pentru Asia, Oceania, Africa si Orientul Mijlociu precum si de alti invitati speciali.

Mai mult decat dublu

Cuburile si tabletele Maggi ambalate individual produse in Kinshasa apartin gamei Nestlé de produse populare.

Acestea ofera consumatorilor cu venituri mici sansa de a avea acces la produse nutritive gustoase si accesibile.

Adesea vandute pentru o singura portie, pentru permite consumatorilor sa le cumpere zilnic, multe dintre ele sunt fabricate in asa fel incat sa raspunda deficientei de micronutrienti inregistrata la populatia din in diverse regiuni.

Aceste produse fac parte din strategia Nestlé de a face toate brandurile accesibile pentru toti consumatorii din toate categoriile sociale, in toate cele 54 de tari din Africa.

Aceasta abordarea include de asemena, produse pentru patura mijlocie, in continuua crestere, precum cafeaua Nespresso, populara printre profesionistii din zona urbana din Africa de Sud si Mövenpick, inghetata premium, care are vanzari mari in Egipt

Nestlé in Africa

Produsele Nestlé se vand in Africa timp de mai bine de 130 de ani. Compania a deschis prima fabrica pe continent in 1927 si are acum in total 29 de fabrici.

Compania a investit in jur de 1,2 miliarde de dolari in Africa in ultimii 5 ani pentru a-si dezvolta capacitatea de productie, pentru a-si extinde reteaua de distributie si pentru a dezvolta mai multe produse adaptate gusturilor si nevoilor locale.

Cererea pentru produse Nestlé in Africa permite companiei sa se astepte la dublarea afacerilor pe continent pana in 2020.

In Republica Democrata Congo, Nestlé este prezenta cu branduri precum Maggi, Nido, Nescafé.

 

Informatii aditionale:
Nestlé in regiunea Africa Ecuatoriala

Mai multe despre Nestlé in Africa:
Potential de dezvoltare in Africa
Nestlé investeste 150 milioane CHF in Regiunea Africa Ecuatoriala
Nestlé investeste 10 milioane CHF pentru a construi prima fabrica in Angola.