Sort by
Sort by

Lansarea Aliantei pentru tineri in Romania

Lansarea Aliantei pentru tineri in Romania

Nu mai este un secret faptul ca somajul in randul tinerilor din Europa a atins cote alarmante, afectand perspectiva genera  tiei tinere asupra viitorului, dar si dezvoltarea economiei la nivel local.

In acest context, Nestle a lansat in noiembrie 2013 programul ”Nestle Needs YOUth”, angajandu-se sa creeze in Europa, pana in 2016, 20.000 de locuri de munca pentru tinerii cu varste de pana in 30 de ani.

Acum, Nestle isi invita partenerii sa i se alature in demersul de a sprijini tinerii in integrarea pe piata muncii, prin lansarea unui nou parteneriat, ”Alliance for Youth”, in toate tarile europene participante.

Lansarea oficiala va avea loc in data de 18 Septembrie in Elvetia, cand, in cadrul unei conferinte, lideri din mediul de afaceri, politicieni si 20 de tineri vor dezbate in transmisiune directa problema somajului in randul tinerilor.

In Romania, aceasta alianta va fi anuntata printr-un eveniment in cadrul caruia reprezentatii Nestle si companiile partenere vor discuta despre situatia profesionala a tinerilor din Romania si modul in care pot contribui impreuna la reducerea impactului pe care aceasta il are asupra economiei si societatii din Romania.