Sort by

0. Produse pentru sugari

0. Produse pentru sugari 

Planul Nestlé de Alimentatie pe Etape de Dezvoltare.

Te intrebi ce mancaruri sunt potrivite pentru bebelusul tau în fiecare etapa de dezvoltare? Planul Nestlé de Alimentatie pe Etape de Dezvoltare iti arata ce gusturi si consistente noi se pot introduce pe masura ce bebelusul tau creste, pas cu pas. Nestle te ajuta sa treci mai usor prin etapele de crestere si dezvoltare ale puiului tau.

Primele luni

In aceasta etapa puiul tau mananca numai lapte, in medie de 5 - 6 ori pe zi. Pot exista insa si diferente de la un copil la altul. Ideal este sa manance numai lapte de mama care-i asigura toate substantele nutritive de care are nevoie.

Inceperea diversificarii

Inceperea diversificarii alimentatiei este recomandata, conform legislatiei Uniunii Europene, de la 4 luni. Organizatia Mondiala a Sanatatii recomanda alaptarea exclusiva pana la 6 luni si inceperea diversificarii dupa aceasta varsta, in paralel cu alaptarea. Nestle sustine aceasta recomandare. Intreaba medicul cand sa incepi diversificarea alimentatiei.

Peste 6 luni

Puiul tau sta in sezut singur si apuca obiectele din jurul lui? Atunci a trecut deja in Etapa 2 si poti combina mai multe ingrediente cu textura fina, fara zahar adaugat si continut redus de sare.

Peste 8 luni

Poate avea cativa dintisori si merge de-a busilea. Bebelusul tau se afla acum in Etapa 3. A facut permanent progrese in ultimele doua luni - si acum poate sa treaca de la piureuri la primele mancaruri „complexe”, cu bucatele!

Peste 12 luni

Micutul "om mare" al familiei invata sa mearga, sa bea si sa manance singur. Mai multe vitamine si minerale ii vor asigura energia necesara pentru a descoperi lumea din jurul sau!

Pentru mai multe informatii vizitati site-ul: www.nestlebaby.ro


Nestle Romania respecta prevederile Codului international de marketing referitor la substitutele de lapte matern adoptat de Organizatia Mondiala a Sanatatii.

Orice sesizare privind posibile incalcari ale acestui cod o puteti semnala pe una din urmatoarele cai:

• Serviciul Consumatorului Nestle: 
  1. Telefon 0800.863.7853 - linie telefonica gratuita, de luni pana vineri, intre orele 9:00 si 18:00, cu exceptia sarbatorilor legale
  2. e-mail: [email protected]
• Sau la urmatorul link: www.babymilk.nestle.com/who-code-compliance/complaint-form/Pages/default.aspx