Sort results by
Sort results by

Nestle iti premiaza pofta de miscare!

Înapoi la comunicatele de presă
Bucuresti,

In perioada 01 - 30 aprilie 2015 Néstle lanseaza Campania promotionala "Nestle iti premiaza pofta de miscare!" care se va desfasura in toate magazinele Billa.

Campania incurajeaza familiile sa aiba o viata activa si un stil de viata sanatos.

In cadrul campaniei, cumparatorii Billa, posesori de card Billa Plus, vor avea sansa sa castige 180 de vouchere Billa in valoare de 100 RON fiecare precum si 4 carduri de cumparaturi in valoare de 7500 RON fiecare. Valoarea totala a premiilor este de 48000 RON.

Cumparatorii achizitioneaza produse Nestlé participante la promotie, din categoriile cereale, nutritie bebelusi, bauturi, produse culinare, dulciuri si hrana pentru animale in valoare de minimum 25 RON si vor fi inscrisi automat la tragerea la sorti.

Nu participa in Campanie Formulele de lapte Nestlé pentru copii sub 1 an (Nan 1, Nan 2, Nativa 1, Nativa 2, Nan HA 1, Nan HA 2, Nan fara lactoza), produsele Nestlé Purina si Nestlé Inghetata.

Premiile vor fi acordate prin tragere la sorti in cadrul celor 4 tombole din perioada campaniei.

Pentru detalii privind promotia, produsele participante si premiile, consulta regulamentul disponibil la link-ul de mai jos. Regulamentul este disponibil si la Serviciul Clienti din fiecare magazin Billa, precum si pe site-ul Billa.

Citeste regulamentul campaniei >>