Sort by
Sort by

OptiFibre

OptiFibre

OptiFibre®

OptiFibre® contine 100% fibre solubile, cu efect prebiotic, care ajuta la reglarea tranzitului intestinal. OptiFibre® este un aliment destinat unor scopuri medicale speciale, indicat pentru regimul dietetic al pacientilor cu tulburari de tranzit intestinal.
Consumul regulat de OptiFibre® contribuie la asigurarea aportului zilnic recomandat de fibre.
Peste 95% din consumatorii care au testat OptiFibre au fost multumiti de efectele acestuia.*

*Studiu efectuat in perioada februarie-martie 2019, pe un esantion de 230 de persoane cu probleme de tranzit intestinal.

 

 

OptiFibre

OptiFibre® 

 

Încearcă și

 
nescafe
alegria
fitness nestle

Citește mai multe

Foto Află totul despre fibre. De ce este bine să le consumi?

Află totul despre fibre. De ce este bine să le consumi?

Fibrele sunt vitale pentru organismul nostru, pentru buna funcționare a sistemului digestiv. Fibrele dietetice sunt componente ale alimentelor de origine vegetală. Sunt rezistente la digestie, însă pot fi fermentate într-o mică măsură de către organismele din tractul digestiv. Nu sunt o sursă de energie sau de nutrienți, dar conferă o mai mare senzație de sațietate. 

Proteinele animale versus proteinele vegetale

Proteinele animale versus proteinele vegetale

Timp necesar pentru citire: 7 minute

Proteinele animale sunt din ce în ce mai expuse criticilor din partea adepților stilurilor de alimentație vegane sau vegetariene. În ceea ce privește calitatea biologică, chiar dacă moda înclină spre proteinele vegetale, știința înclină spre proteinele animale. 

Ce sunt fibrele alimentare

Ce sunt fibrele alimentare și în ce le găsești?

Timp necesar pentru citire: 4 minute

Auzi vorbindu-se din ce în ce mai des despre fibrele alimentare și despre cât de important este să le integrezi zilnic în alimentația ta. Pentru că fibrele sunt o parte importantă a unei alimentații echilibrate, te invităm să afli totul despre ele: ce sunt, de ce sunt importante, care este cantitatea recomandată și care sunt alimentele bogate în fibre. În final vei ști cum să faci din fibre o parte importantă a alimentației tale și a celor dragi ție.