Sort by

Rodica Tenu, Manager Regulatory & Scientific Affairs​

Multă lume poate nu știe ce înseamnă Regulatory Affairs într-o companie. Ei bine, înseamnă, în primul rând, cunoașterea produselor. Este vorba de acea cunoaștere intimă, adică ce conțin aceste produse, cum sunt făcute ele, pentru a putea apoi să orientăm comunicarea comercială astfel încât ea să fie corectă și să respecte toate normele legale.

Prin natura activității, interacționez cu foarte mulți colegi – marketing, comunicare, producție sau juridic – și îmi place foarte mult acest lucru pentru că zilnic învăț câte ceva despre fiecare și de la fiecare dintre ei. Pot spune că jobul meu mă modelează și mă transformă. De exemplu, simt că sunt mai empatică, ascult mai mult și înțeleg nevoile celor din jurul meu datorită acestui job. Îmi place enorm ceea ce fac și nu mă plictisesc niciodată.

Când nu sunt Head of Regulatory and Scientific Affairs, citesc, ascult muzică, fac grădinărit și sunt mamă. Atât pentru copiii mei, cât și pentru animalele noastre de companie. Iubesc foarte mult animalele, de altfel sunt de formație medic veterinar, dar și copiii, care mă inspiră, mă motivează și îmi dau energia pentru a înfrunta și a învinge în toate bătăliile de pe frontul “de business”.