Sort by
Sort by

A doua ediție

Datorită succesului din prima ediție, Nestlé România a continuat și în anul 2018 proiectul SUMMER’S COOL, reunind 26 de tineri, studenți la universități din București, Londra, Leeds sau Bath. Aceștia au fost selecționati în urma unor interviuri riguroase pentru a participa, timp de două săptămâni, la cele 13 workshop-uri pe teme de business, organizate sub forma unor ateliere interactive ce îmbină teoria cu practica. Odată cu absolvirea programului, trei dintre studenții cu cele mai bune rezultate au fost selectați pentru poziții de internship în cadrul companiei, timp de trei luni, în departamentele de Relații Publice, Digital și Resurse Umane.

“Atunci când ești la început de drum este important să înțelegi că, indiferent de cariera aleasă, de-a lungul timpului, vei întâlni atât succesul, cât și eșecul. Diferența este făcută însă de aceia care se raportează la insucces cu maturitate. Ai greșit – înveți tot ce poți din acea situație, apoi mergi mai departe și nu repeți greșelile făcute. Vei face altele, dar cu timpul, vei căpăta un bagaj de cunoștințe care, însoțit de pasiunea pentru ceea ce faci și perseverență, te va duce către succes.”, a povestit Leszek Wacirz, General Manager la Nestlé România, cu ocazia deschiderii celei de-a doua ediții SUMMER’S COOL.

„Ne-a bucurat enorm succesul înregistrat anul trecut de SUMMER’S COOL, motiv pentru care în acest an, la cea de-a doua ediție, l-am putut extinde la două săptămâni de sesiuni de workshop-uri. Atât la ediția trecută, cât și acum, am întâlnit tineri sclipitori, dornici să învețe lucruri interesante. Poate mai mult decât de obicei, studenții au fost nerăbdători să-i întâlnească pe specialiștii care au susținut prezentări, să facă exerciții împreună și să absoarbă cât mai multe cunoștințe. Le mulțumesc partenerilor din „Alliance for YOUth” și tuturor celor care au făcut SUMMER’S COOL o școală de vară atât de utilă și frumoasă”, declară Jackie Avery, Director de Resurse Umane la Nestlé România.


Summer's COOL este exact așa cum îți imaginezi și puțin mai mult. Având în vedere că am pornit cu un sentiment anxios legat de faptul că nu sunt la o facultate de specialitate, dar sunt pasionată de Marketing, am sperat să nu fie tehnicalități pe care nu le voi înțelege. Acestea fiind zise, frica mea nu s-a adeverit. Fiecare facilitator a explicat suficient de bine orice concept, iar lucrurile au fost practice, fondate pe realitate, fiecare dintre noi înțelegem realitatea și reușim să gândim logic, deci nu am întâmpinat dificultăți. Pot spune chiar că am învățat foarte multe, și nu mă așteptam să culeg atâtea doar dintr-o Școală de Vară. Am observat și cum fiecare om din Nestlé cu care am interacționat este de nota 10, fiind prietenoși, ceea ce m-a bucurat în primul rând pentru că nu s-a simțit gap-ul de speakeri - organizatori - participanți. Fiecare ne înțelegeam și eram acolo să răspundem și să întrebăm. - Cristina


Pe scurt, SUMMER’S COOL este una dintre acele experiențe care te ajută, simplu, să descoperi lumea din jur și pe tine. Prin activitățile și training-urile practice, mi-am dat seama ce mi-ar plăcea să fac și, cel mai important, ce nu mi-ar plăcea să fac. Iar cea mai frumoasă parte? E mai mult decât o activitate extra, este și despre cum înveți și despre oamenii pe care îi ai alături. De aceea, imediat după școala de vară mi-am urmat unul dintre obiectivele propuse: să învăț mai multe despre HR. Partea buna a fost că, în urma experienței, Nestlé a venit către noi, participanții, cu oportunități. Așa am ajuns într-un internship chiar în departamentul de HR Nestlé. La aniversarea de un an a SUMMER’S COOL, continui să învăț din fiecare context și să lucrez, pe rând, la îndeplinirea fiecărui obiectiv propus. - Gabi