Sort by

Posturi disponibile

Posturi Disponibile

Recrutarea Nestlé

Politica Nestlé este de a angaja si promova oamenii printr-un proces profesionist si constant, reflectand angajamentul Companiei fata de principiile de angajare a celor mai buni candidati si de asigurare a echitatii la angajare.

Potentialul pentru dezvoltare profesionala este un standard esential pentru recrutare. Se va acorda atentie deosebita potrivirii dintre, pe de o parte, atitudinile si valorile personale ale candidatilor si, pe de alta parte, cultura Companiei, dorintei acestora de a adera la Principiile de Management si Leadership ale Companiei si Principiilor de Nestlé de conduita in afaceri.

Succesul pe termen lung al Companiei depinde de capacitatea sa de a atrage, retine si dezvolta angajatii care au capabilitatea de a-i asigura o crestere continua. Aceasta este o responsabilitate primordiala a tuturor managerilor. Politica Nestlé este aceea de a angaja personal cu atitudini si abilitati profesionale care sa le permita dezvoltarea unei relatii pe termen lung cu Compania.

Prin urmare, potentialul de dezvoltare profesionala este un standard esential pentru recrutarea de personal.

Nestlé favorizeaza o politica de angajare pe termen lung, oferind un mediu de lucru care protejeaza sanatatea si bunastarea angajatilor in conformitate cu cele mai inalte standarde posibile de siguranta, igiena si securitate.

Aplica aici.

Doar candidatii selectati vor fi contactati pentru a participa la o serie de interviuri individuale cu echipa de resurse umane - fie prin telefon, on-line sau față-în-față.
Dupa aceasta etapa va urma interviul final cu managerul direct.

De-a lungul intregului proces de selectie ca tehnica de recrutare folosim tehnica interviului bazat pe competente prin care ne vom asigura ca te potrivesti profilului cautat si iti vom testa diferite abilitati precum lucrul cu oameni, luarea de decizii și adaptarea la schimbare.