Sort by
Sort by

Promisiunea 1: Îmbunătățim continuu produsele pentru a oferi opțiuni alimentare gustoase și sănătoase

Promisiunea 1: Îmbunătățim continuu produsele pentru a oferi opțiuni alimentare gustoase și sănătoase
Oferim produse adecvate nutrițional pentru copiii de vârstă mica*
 

Oferim produse adecvate nutrițional pentru copiii de vârstă mica*
 

 • Laptele pentru copii de vârstă mica este special conceput pentru nevoile nutriționale specifice în aceasta etapa de vârstă, asigurandu-le o creștere fizica armonioasa, o dezvolatre cognitiva normal și le susține imunitatea prin complexul de vitamine, minerale și acizi grași.
 • Cerealele Nestlé pentru diversificare conțin mai mult de 60% din necesarul zilnic de fier pe porție, precum și Vitamina C, care ajuta la absorbția fierului în organismul celor mici. Prin conținutul de fier și vitamina C, cerealele speciale Nestlé pentru diversificare contribuie la prevenția carentei de fier, principala cauza a anemiei feriprive la copii.
 • Din dorința de a oferi produse din ingrediente naturale, sigure și care răspund nevoilor nutriționale ale copiilor, a apărut gama de piureuri NaturNes, într-un format inovator, din ingrediente naturale îmbogățite cu Vitamina C, cu gust plăcut, îndrăgit de către cei mici.

 

Oferim produse pe bază de cereale integrale pentru un mic dejun echilibrat

 

 • Cerealele integrale sunt ingredientul numărul 1 în majoritatea cerealelor de mic dejun și batoanelor de cereale Nestlé (cu excepția gamei Corn Flakes).
 • Prin conținutul de beta-glucan (un tip de fibra care se găsește în mod natural în ovăz), cerealele Nestlé Cheerios Oats cu fulgi de ovăz integral contribuie la reducerea colesterolului**, atunci când sunt incluse într-o alimentație echilibrata și variata.
 • Oferim produse delicioase certificate fară gluten (Corn Flakes, Corn Flakes cu miere și arahide și Corn Flakes Choco), astfel încât și cei care urmează o alimentație fară gluten să se poată bucura de gustul delicios al cerealelor de mic dejun Nestlé.

 

Îmbunătățim continuu produsele noastre pentru a asigura un gust bun cu ingrediente ușor de recunoscut

 

 • În prezent, cerealele de mic dejun Nestlé nu conțin arome sau coloranți artificiali (cu excepția cerealelor de mic dejun Lion, la care lucram în prezent pentru a elimina aromele artificiale).
 • Bomboanele de ciocolata Smarties conțin doar coloranți naturali.
 • Ciocolata Nestlé Dessert cu 52% cacao conține doar unt de cacao, fară alte grăsimi adăugate. De asemenea, ciocolata Nestlé Dessert nu conține gluten și poate fi inclusa în alimentația persoanelor cu intoleranta la gluten.
 • Gamele noastre de produse, Maggi Ideea Zilei Rețete la punga pentru cuptor și Maggi Ideea Zilei baza pentru paste, conțin doar ingrediente pe care le cunoști și care se regăsesc în bucătăria fiecăruia.

 

Îmbunătățim rețetele produselor noastre pentru a asigura un profil nutrițional adecvat

 

 • La sfârșitul lui 2017, 96% din valoarea produselor pe care le-am vândut în Romania respecta Criteriile Nutriționale în vigoare și reprezintă o alegere potrivita în cadrul unei alimentații echilibrate și a unui stil de viață activ.
 • În prezent, produsele noastre de pe piață locala nu conțin grăsimi trans provenite din uleiuri parțial hidrogenate.
 • Îmbunătățim permanent profilul nutrițional al napolitanelor Joe și Nesquik. În prezent, acestea nu conțin niciun tip de grăsimi hidrogenate.
 • Continuam să îmbunătățim profilul nutrițional al produselor noastre prin reducerea cu 10% a sodiului și cu 5% a zaharurilor din produsele noastre, până la sfârșitul anului 2020.

 

Adaugăm vitamine și minerale în produsele noastre pentru a contribui la o alimentație echilibrata, care asigura necesarul zilnic de micronutrienți

 

 • Complexul Opti-Start din Nesquik cacao instant conține o combinație unica de vitamine și minerale ce completează proprietățile benefice ale laptelui: Fier, Zinc și Vitamina D. Nesquik Opti-Start este singurul produs din categoria din care face parte - cu adaos de Fier, ce contribuie cu 17% la asigurarea necesarului zilnic al acestui mineral, luptând astfel împotrivă anemiei feriprive din rândul copiilor din Romania.
 • Cerealele Nestlé FITNESS® conțin vitamine din grupul B (B2, B3, B5, B6) care contribuie la metabolismul energetic normal.
 • Toate cerealele Nestlé de mic dejun pentru copii sunt o sursa buna de Fier, Calciu, Vitamina D și vitamine din grupul B.