Sort by

Promisiunea 4: Oferim dulciuri potrivite pentru o alimentatie echilibrata

 

Napolitanele JOE sunt o alegere potrivita ca parte a unei alimentatii echilibrate si unui stil de viata activ.

  • Imbunatatim continuu retetele produselor Joe prin reducerea continutului de zaharuri si grasimi saturate, pastrand in acelasi timp gustul unic al napolitanelor Joe.
  • Toate napolitanele Joe respecta crieteriile nutritionale Nestlé, ceea ce inseamna ca reprezinta o alegere potrivita in cadrul unei alimentatii echilibrate si a unui stil de viata activ.

Te ajutam sa alegi portia potrivita din batoanele tale preferate de ciocolata 

  • Am creat special batoanele Lion 2 pack si Lion Peanut 2 pack pentru a te bucura in mod echilibrat de gustul unic al batoanelor Lion. Astfel, le poti savura in doua momente diferite ale zilei sau poti sa le imparti cu prietenii.
  • Comunicam portia potrivita pe ambalajele ciocolatei cu interior crocant de napolitana KitKat care este usor de portionat pentru a-ti oferi o pauza perfecta. 
  • Delicioasele bomboane de ciocolata Smarties nu contin coloranti artificiali, iar forma produsului permite o portionare usoara care sa raspunda cerintelor mamelor si preferintelor copiilor. 

Vom continua sa ne concentram atentia asupra preferintelor consumatorilor nostri in materie de dulciuri, astfel incat, sa le oferim cele mai potrivite alegeri pentru stilul lor de viata.

Exploreaza si celelalte promisiuni Nestlé: