Sort by
Sort by

De ce efectuați studii clinice?

De ce efectuează Nestlé studii clinice?

Activitatea noastră de dezvoltare clinică ne furnizează dovezile științifice cu privire la faptul că ingredientele, produsele noi și reformulările produselor noastre oferă o valoare nutritivă și beneficii clinice pentru sănătatea consumatorilor noștri. Avem o experiență îndelungată în efectuarea studiilor clinice și publicarea rezultatelor pe plan mondial.

Câte studii clinice efectuați în fiecare an?

Am avut mai mult de 60 de studii clinice în curs de desfășurare în 2015.

Cum asigurați calitatea și siguranța studiilor clinice?

Aderăm la Asociația Medicală Mondială „Declarația de la Helsinki”, care conturează principiile etice pentru cercetarea care implică subiecți umani. Efectuăm toate studiile clinice în conformitate cu Bunele Practici Clinice (GCP), un standard de calitate recunoscut la nivel internațional.

Suntem membru al Grupul de lucru pentru cercetarea clinică (pdf, 490 Kb). CRWG a fost inițiată de membrii companiilor de nutriție de top, cu scopul de a armoniza standardele de cercetare clinică în industrie și de a conștientiza valoarea științifică și credibilitatea cercetării clinice sponsorizate de industria alimentară de cercetare.

Publicați rezultatele tuturor studiilor dvs. clinice?

Susținem principiul transparenței în ceea ce privește studiile clinice. Înregistram toate studiile clinice în baza de date Clinicaltrials.gov. Ne propunem fie să prezentăm rezultatele tuturor studiilor noastre la conferințe științifice, fie să le publicăm în literatura de specialitate. Acest lucru se aplică și produselor experimentale pe care nu le-am comercializat încă sau le-am întrerupt.