Sort by

Ce faceți pentru a reduce cantitatea de zahăr în produsele dvs.?

Ne-am angajat să reducem cu 5% zaharurile adăugate în produsele noastre până în anul 2020, pentru a ajuta oamenii să ducă o viață mai sănătoasă.

Între anii 2000 și 2013 am redus cantitatea de zahăr alimentar din produsele noastre cu 32%, cu un accent real pe alimentele pentru copii.

În 2014, ne-am angajat să reducem în continuare cu 10% zahărul până în 2016 în produsele care nu respectă criteriile noastre nutriționale (pdf, 882Kb). Până la sfârșitul anului 2016 am redus zahărul cu 39.000 de tone (8% în medie) în aceste produse.

Criteriile noastre nutriționale se bazează pe recomandările din domeniul sănătății publice oferite de Organizația Mondială a Sănătății (OMS) și de alte autorități internaționale și naționale de top.

Șapte procente din portofoliul nostru total  nu îndeplinesc deocamdată criteriile noastre stricte pentru zahăr, deși pot fi mai sănătoase decât produsele concurente.

Vom continua să reducem zahărul în alimentele și băuturile noastre cât mai repede posibil. Unele persoane susțin că nu ne mișcăm destul de repede, dar trebuie să ne asigurăm că procesul este cel corect. Alimentele ar trebui să fie atât nutritive, cât și delicioase.