Sort by

Ce faceți pentru a reduce cantitatea de sare în produsele dvs.?

Ne-am angajat să reducem sodiul în toate alimentele și băuturile noastre, iar obiectivul nostru actual pentru 2020 este de a reduce cantitatea de sodiu pe care o adăugăm în produsele noastre cu 10%.

Dorim să ajutăm indivizii și familiile să respecte recomandarea Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) privind consumul de sare, care este de 5g pe zi pentru adulții sănătoși.

În Statele Unite, de exemplu, ne-am angajat împreună cu guvernul să susținem obiectivele privind sarea pentru toate companiile alimentare, o mișcare recomandată de American Heart Association (AHA).

Între 2005 și 2011, am redus cantitatea de sare folosită în rețetele noastre cu 12.500 de tone. Ne-am angajat apoi, să reducem nivelurile de sodiu cu 10% între 2013 și 2016, concentrându-ne pe produsele care ridică provocări mai mari.

Până la sfârșitul anului 2016, am redus sodiul cu 10,5% (2700 de tone) în alimentele și băuturile noastre.

Scopul nostru este de a reduce în continuare sarea în alimentele noastre, astfel încât oamenii să nu simtă nevoia de a o adăuga ei înșiși sau de a alege alternative mai sărate. Produsele Nestlé trebuie să ofere întotdeauna o bună nutriție și un gust minunat.