Sort by

Ce face Nestlé cu privire la obezitate?

Fiind cea mai mare companie alimentară din lume, avem o șansă extraordinară - precum și responsabilitatea - de a susține sănătatea și nutriția în rândul familiilor și comunităților.

Oferim peste un miliard de porții de alimente și băuturi oamenilor din întreaga lume în fiecare zi.

În fiecare an, reducem cantitatea de sare, zahăr și grăsime saturată în alimentele și băuturile noastre și mărim cantitatea de cereale integrale, fructe, legume, leguminoase. De asemenea, adăugăm micronutrienți relevanți la alimente și băuturi în țările în care există deficiențe cunoscute.

Nestlé se află printre primele trei companii din Access To Nutrition Index, un index care realizează un top al celor mai mari companii de produse alimentare și băuturi din lume în funcție de angajamentele și performanțele legate de nutriție din cele șapte categorii: guvernare, produse, accesibilitate, marketing, stil de viață, etichetare și angajare.

Cum îi ajutați pe oameni să înțeleagă mai multe despre dimensiunea unei porții?

De-a lungul anilor, dimensiunile medii de servire au crescut. Controlul porției a fost identificat ca fiind una dintre cele mai potrivite măsuri de combatere a obezității.

Ne-am luat angajamentul să contribuim la actualizarea normelor privind dimensiunea porțiilor și să încurajăm consumatorii să consume porții de dimensiuni mai mici. Acest lucru necesită găsirea unor soluții inovatoare atât în ceea ce privește conținutul produsele noastre, cât și ambalajul acestora. Prin programele noastre și ghidarea practică de pe ambalaj, ne propunem să ajutăm consumatorii să facă alegeri mai bune cu privire la dimensiunile porțiilor.

Ce cercetări faceți în sfera nutriției?

Lucrăm cu experți în domeniul nutriției și al sănătății publice pentru a promova o alimentație echilibrată, opțiuni adecvate și un stil de viață sănătos. Nestlé se angajează să pună în aplicare cunoștințele nutriționale și o rețea vastă de cercetare pentru a ajuta la îmbunătățirea vieții oamenilor. Cercetătorii noștri în domeniul nutriției lucrează alături de instituțiile academice de top pentru a promova cunoștințele colective, pentru a îmbunătăți oferta și pentru a determina compania și industria noastră să abordeze provocări nutriționale.

Stabilirea unor obiceiuri bune de alimentație în copilărie este esențială pentru menținerea unor obiceiuri alimentare sănătoase mai târziu în viață. Nestlé se străduiește să conducă industria în domeniul nutriției și cercetării în domeniul sănătății. Un element important al acestui lucru este înțelegerea a ceea ce influențează dieta, stilul de viață și sănătatea copiilor. Facem acest lucru printr-o serie de studii care ne ajută să dezvoltăm alimente și băuturi nutritive pentru sugari și copii.

Ce alte măsuri luați pentru a ajuta oamenii să fie sănătoși?

Sănătatea și starea de bine nu pot fi luate în considerare numai la nivel individual. Dacă sănătatea nu este înrădăcinată în comunități și societăți, indivizii nu vor putea adopta un stil de viață mai sănătos. Programele și eforturile comunității noastre acoperă mai multe programe și domenii - de la nutriție, hidratare și activitate fizică până la alăptare - pentru a ajuta oamenii să aibă sprijinul de care au nevoie pentru a trăi o viață mai sănătoasă.