Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Susținerea alăptării

Cum susține Nestlé alăptarea?

Considerăm că alăptarea este cea mai bună pentru copii și susținem recomandarea Organizației Mondiale a Sănătății care promovează alăptarea exclusivă în primele șase luni de viață, urmată de alăptarea continuă, împreună cu introducerea alimentelor complementare conform recomandărilor unui medic sau a unei autorități sanitare.

Includem fraza „alăptarea este cea mai bună" ori de câte ori și oriunde este posibil și relevant, cum ar fi pe ambalajul pentru formulele pentru sugari și în toate comunicările. De asemenea, dezvoltăm materiale educaționale pentru profesioniștii din domeniul sănătății și părinți cu privire la beneficiile alăptării. De asemenea, desfășurăm campanii și seminarii privind alăptarea pentru comunitatea medicală în parteneriat cu guvernele și instituțiile medicale.

Nestle a făcut lobby pentru a se opune politicilor de alăptare?

Susținem cu fermitate alăptarea și nu am oscilat în ceea ce privește această poziție. Nu am făcut și nu vom face niciodată lobby la guvern - inclusiv la guvernul Statelor Unite - pentru a se opune politicii de alăptare oriunde în lume.

Considerăm că alăptarea este cea mai bună pentru copii. Vom continua să promovăm alăptarea exclusivă în primele șase luni de viață, urmată de introducerea alimentelor complementare nutritive adecvate, împreună cu alăptarea continuă, până la doi ani și mai mult. În cazul în care mamele nu pot sau aleg să nu alăpteze, credem că formulele pentru sugari reprezintă o alternativă importantă. Ne continuăm angajamentul de a oferi produse în mod responsabil și satisfăcător pentru a sprijini mamele care au nevoie sau aleg o alternativă la alăptare.